dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Kosibová, Natália
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-14T14:43:24Z |
|
dc.date.available |
2010-07-14T14:43:24Z |
|
dc.date.issued |
2007-06-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/2570
|
|
dc.description.abstract |
Ve své bakalářské práci jsem se zabývala technologií a přípravou pokrmů z exotických druhů ryb a zvěřiny. Charakterizovala jsem pojem exotická zvěřina a exotické ryby, seřadila vše podle systému živočišné říše. Dále jsem se věnovala popisování chemickému složení masa obecně i blíže vybraných druhů. Dále uvádím technologické vlastnosti masa a postmortální změny masa, základní technologické postupy přípravy pokrmů a postupy přípravy pokrmů z exotických druhů ryb a zvěřin. |
cs |
dc.format |
55 s., 8 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
8080910 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
exotická zvěřina
|
cs |
dc.subject |
exotické ryby
|
cs |
dc.subject |
chemické složení masa zvěřiny a ryb
|
cs |
dc.subject |
postmortální změny masa
|
cs |
dc.subject |
základní technologické postupy přípravy pokrmů
|
cs |
dc.subject |
postupy přípravy pokrmů z exotických druhů ryb a zvěřin
|
cs |
dc.subject |
exotic game
|
en |
dc.subject |
exotic fish
|
en |
dc.subject |
chemical composition of fish and game meat
|
en |
dc.subject |
post-mortal meat changes
|
en |
dc.subject |
basic technologies of food preparation
|
en |
dc.subject |
procedure of preparing meals from exotic fish and game
|
en |
dc.title |
Technologie přípravy exotických druhů ryb a zvěřiny |
cs |
dc.title.alternative |
The technology of preparing exotic kinds of fish and game |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hajný, Petr |
|
dc.date.accepted |
2007-06-29 |
|
dc.description.abstract-translated |
In my Bachelor thesis I have dealt with food technology and preparation of exotic kinds of fish and game. I have characterised the term exotic game and exotic fish, I have categorised them according to the animal world membership. I have also turned to the chemical composition of meat in general and of selected meat in detail. Further I have indicated technological characteristics of meat, postmortal meat changes, basic technologies of food preparation and also procedures of meal prepared from exotic fish and game. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5235
|
|
dc.date.assigned |
2007-01-08 |
|
utb.result.grade |
A |
|