Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Buňka, František
|
|
dc.contributor.author |
Vydařilá, Ludmila
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-13T10:51:05Z |
|
dc.date.available |
2013-10-13T10:51:05Z |
|
dc.date.issued |
2013-01-16 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/25100
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá posuzováním účinností dvou čiřících prostředků u dvou modelových vzorků vín. Účinnost čiřících prostředků byla vyhodnocována za pomocí stanovení obsahů celkových aminokyselin, volných aminokyselin a vázaných aminokyselin. Obsahy aminokyselin byly stanoveny pomocí Automatického analyzátoru aminokyselin. |
cs |
dc.format |
54 s. (63 086 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
1921816 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
víno
|
cs |
dc.subject |
čiřící prostředky
|
cs |
dc.subject |
čiření
|
cs |
dc.subject |
wine
|
en |
dc.subject |
fining agents
|
en |
dc.subject |
fining
|
en |
dc.title |
Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína |
cs |
dc.title.alternative |
Comparison of the Effects of Different Fining Agents in Winemaking |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Fic, Vlastimil |
|
dc.date.accepted |
2013-06-13 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis deals with assessing the efficacy of two fining agents in two model wine samples. The effectiveness of fining agents was evaluated using determination of total amino acids, free amino acids and bound amino acids. The contents of amino acids were determined using an Amino Acid Analyzer. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/19584
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
30648
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2013-05-15 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account