Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína

DSpace Repository

Language: English čeština 

Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína

Show simple item record

dc.contributor.advisor Buňka, František
dc.contributor.author Vydařilá, Ludmila
dc.date.accessioned 2013-10-13T10:51:05Z
dc.date.available 2013-10-13T10:51:05Z
dc.date.issued 2013-01-16
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/25100
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá posuzováním účinností dvou čiřících prostředků u dvou modelových vzorků vín. Účinnost čiřících prostředků byla vyhodnocována za pomocí stanovení obsahů celkových aminokyselin, volných aminokyselin a vázaných aminokyselin. Obsahy aminokyselin byly stanoveny pomocí Automatického analyzátoru aminokyselin. cs
dc.format 54 s. (63 086 znaků) cs
dc.format.extent 1921816 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject víno cs
dc.subject čiřící prostředky cs
dc.subject čiření cs
dc.subject wine en
dc.subject fining agents en
dc.subject fining en
dc.title Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína cs
dc.title.alternative Comparison of the Effects of Different Fining Agents in Winemaking en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Fic, Vlastimil
dc.date.accepted 2013-06-13
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis deals with assessing the efficacy of two fining agents in two model wine samples. The effectiveness of fining agents was evaluated using determination of total amino acids, free amino acids and bound amino acids. The contents of amino acids were determined using an Amino Acid Analyzer. en
dc.description.department Ústav technologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/19584 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 30648
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2013-05-15


Files in this item

Files Size Format View
vydařilá_2013_bp.pdf 1.832Mb PDF View/Open
vydařilá_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
vydařilá_2013_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account