dc.contributor.advisor |
Černíková, Michaela
|
|
dc.contributor.author |
Švejdíková, Vendula
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-13T03:29:28Z |
|
dc.date.available |
2013-10-13T03:29:28Z |
|
dc.date.issued |
2013-01-16 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24885
|
|
dc.description.abstract |
V diplomové práci byla sledována kvalita kojenecké vody Horský pramen. V teoretické části jsou popsány jednotlivé úlohy vody v lidském těle, její fyzikálně-chemické vlastnosti a popis sledovaných mikroorganismů. V praktické části bylo prováděno mikrobiologické vyšetření a stanovení fyzikálně-chemických vlastností. Tyto parametry byly měřeny v průběhu výroby kojenecké vody po dobu 6 měsíců, a to od září 2012 do konce února 2013. Dále bylo provedeno porovnání jednotlivých šarží v jednoměsíčních intervalech po dobu půlročního skladování jednotlivých vzorků. |
cs |
dc.format |
84 s. (16 294 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
2920244 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Voda
|
cs |
dc.subject |
člověk
|
cs |
dc.subject |
indikátorové mikroorganismy
|
cs |
dc.subject |
fyzikálně-chemické vlastnosti
|
cs |
dc.subject |
Water
|
en |
dc.subject |
human
|
en |
dc.subject |
indicator microorganisms
|
en |
dc.subject |
physico-chemical properties
|
en |
dc.title |
Stanovení jakostních parametrů kojenecké vody |
cs |
dc.title.alternative |
Determination of Quality Parameters of Infant Water |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Buňková, Leona |
|
dc.date.accepted |
2013-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
The thesis observed quality infant water Horský pramen. The theoretical part describes the different roles of water in the human body, its physico-chemical properties and the presen-ce of specific microorganisms. In the practical part was conducted microbiological exami-nation and determination of the physico-chemical properties. These parameters were mea-sured during the production of the infant water over six months from September 2012 until the end of February 2013. Furthemore, a comparison was made of each batch in one month intervals for six months storage of the individual samples. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/19585
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, Hygiene and Economics of Food Production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
30793
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2013-05-02 |
|