Stanovení jakostních parametrů kojenecké vody

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení jakostních parametrů kojenecké vody

Show simple item record

dc.contributor.advisor Černíková, Michaela
dc.contributor.author Švejdíková, Vendula
dc.date.accessioned 2013-10-13T03:29:28Z
dc.date.available 2013-10-13T03:29:28Z
dc.date.issued 2013-01-16
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24885
dc.description.abstract V diplomové práci byla sledována kvalita kojenecké vody Horský pramen. V teoretické části jsou popsány jednotlivé úlohy vody v lidském těle, její fyzikálně-chemické vlastnosti a popis sledovaných mikroorganismů. V praktické části bylo prováděno mikrobiologické vyšetření a stanovení fyzikálně-chemických vlastností. Tyto parametry byly měřeny v průběhu výroby kojenecké vody po dobu 6 měsíců, a to od září 2012 do konce února 2013. Dále bylo provedeno porovnání jednotlivých šarží v jednoměsíčních intervalech po dobu půlročního skladování jednotlivých vzorků. cs
dc.format 84 s. (16 294 znaků) cs
dc.format.extent 2920244 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Voda cs
dc.subject člověk cs
dc.subject indikátorové mikroorganismy cs
dc.subject fyzikálně-chemické vlastnosti cs
dc.subject Water en
dc.subject human en
dc.subject indicator microorganisms en
dc.subject physico-chemical properties en
dc.title Stanovení jakostních parametrů kojenecké vody cs
dc.title.alternative Determination of Quality Parameters of Infant Water en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Buňková, Leona
dc.date.accepted 2013-06-12
dc.description.abstract-translated The thesis observed quality infant water Horský pramen. The theoretical part describes the different roles of water in the human body, its physico-chemical properties and the presen-ce of specific microorganisms. In the practical part was conducted microbiological exami-nation and determination of the physico-chemical properties. These parameters were mea-sured during the production of the infant water over six months from September 2012 until the end of February 2013. Furthemore, a comparison was made of each batch in one month intervals for six months storage of the individual samples. en
dc.description.department Ústav technologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/19585 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 30793
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2013-05-02


Files in this item

Files Size Format View
švejdíková_2013_dp.pdf 2.784Mb PDF View/Open
švejdíková_2013_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
švejdíková_2013_op.pdf 196.8Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account