Analýza konkurenceschopnosti minipivovaru Dědkovo pivo, o. s.
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kozák, Vratislav
|
|
dc.contributor.author |
Krátký, Jan
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-12T00:13:18Z |
|
dc.date.available |
2013-10-12T00:13:18Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-22 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24568
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce byla zpracována za účelem vypracování analýzy konkurenceschopnosti minipivovaru Dědkovo pivo, o. s. s cílem navrhnout zlepšení současného stavu a vy-pracovat doporučení do budoucna. Celá práce je koncipována do dvou hlavních částí, a to do části teoretické a praktické. Teoretická část je pojata jako literární rešerše na téma vývoje pivovarnictví od roku 2000 a vytváření konkurenčních vztahů v tomto odvětví. V praktické části je nejdříve představena společnost, následně provedena SWOT analýza a analýza současného stavu. Tyto analýzy vyústily v souhrn návrhů a doporučení, vedoucí, ke zlepšení současné situace. |
cs |
dc.format |
66 s. (80 392 znaků). |
cs |
dc.format.extent |
3143952 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
konkurenceschopnost
|
cs |
dc.subject |
pivovarnictví
|
cs |
dc.subject |
minipivovar
|
cs |
dc.subject |
průmyslový pivovar
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
competitiveness
|
en |
dc.subject |
brewing
|
en |
dc.subject |
microbrewery
|
en |
dc.subject |
industrial brewery
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.title |
Analýza konkurenceschopnosti minipivovaru Dědkovo pivo, o. s. |
cs |
dc.title.alternative |
Analysis of the Competitiveness of Microbrewery Dědkovo pivo, o.s. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hudeček, Tomáš |
|
dc.date.accepted |
2013-06-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis was compiled in order to elaborate an analysis of competitiveness of a small brewery called Grandpa's beer, Partnership. The goal was to find an improvements and work on recommendations how to improve present state in future. Whole thesis is framed into two main parts ? theoretical and practical. The theoretical part is written as an literature search themed as a Development of brewing industry since 2000 and creating competitive backgroung in this line. Introduction of practical part contains presentation of the company which is followed by the SWOT Analysis and the Analysis of Present state. Conclusions of these analyses created complex of layouts and recommendations which will lead to improvements in the current situation. |
en |
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/116
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
24211
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2013-05-17 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account