Analýza podnikatelských rizik při zakládání podniku
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Bartošíková, Romana
|
|
dc.contributor.author |
Šedo, Radek
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T23:03:56Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T23:03:56Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-25 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24516
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce je zjištění rizik při počátcích podnikání. Předmětem teoretické části je souhrn možných rizik, právní formy podnikání, podnikatelský plán, SWOT a PEST analýza. Praktická část se věnuje založení podniku v gastronomickém odvětví. Na tento podnik je sestaven podnikatelský plán a jsou zde aplikovány analýzy z teoretické části. Závěr práce je věnován rizikům, která se týkají zakládání gastronomických provozoven. Dále je zde uvedeno doporučení podnikatelům. |
cs |
dc.format |
67 s. (70 548 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
1028594 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
PEST analýza
|
cs |
dc.subject |
marketingový mix
|
cs |
dc.subject |
finanční plán
|
cs |
dc.subject |
právní forma podniků
|
cs |
dc.subject |
založení restaurace
|
cs |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
PEST analysis
|
en |
dc.subject |
marketing mix
|
en |
dc.subject |
Business plan
|
en |
dc.subject |
the legal form of business
|
en |
dc.subject |
Established restaurant
|
en |
dc.title |
Analýza podnikatelských rizik při zakládání podniku |
cs |
dc.title.alternative |
The Business Risks Analysis of Enterprise Establishing |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Zemánek, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2013-06-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this work is to identify risks in starting of a business. The subject of the theoretical part is a summary of the potential risks, legal forms of business, business plan, SWOT and PEST analysis. The practical part is devoted to setting up a business in the gastronomic sector. On this venture there is set up a business plan and are applied to the analysis of the theoretical part. The conclusion is devoted to risks relating to the establishment of gastronomic establishments. There is also giving advice to entrepreneurs. |
en |
dc.description.department |
Ústav logistiky |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/106
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistika a management |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistics and Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
31441
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2013-05-09 |
|
local.subject |
založení podniku
|
cs |
local.subject |
podnikatelská rizika
|
cs |
local.subject |
restaurace
|
cs |
local.subject |
starting a business
|
en |
local.subject |
business risk
|
en |
local.subject |
restaurants
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account