Podnikatelský plán na založení nového podniku
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Navrátil, Josef
|
|
dc.contributor.author |
Atarsia, Jakub
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T23:01:16Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T23:01:16Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-25 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24512
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce řeší problematiku zpracování podnikatelského plánu na založení nového podniku. Teoretická část obsahuje základní informace, důležité při začátcích podnikání, rozhodování o právní formě a dále pak na strukturou a zpracováním jednotli-vých částí podnikatelského plánu. V praktické části bakalářské práce je vypracován podni-katelský plán na založení francouzské restaurace, včetně strategie rozvoje podniku. |
cs |
dc.format |
48 s. |
cs |
dc.format.extent |
1208427 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
podnikatelský záměr
|
cs |
dc.subject |
založení podniku
|
cs |
dc.subject |
organizační plán
|
cs |
dc.subject |
finanční plán
|
cs |
dc.subject |
marketingový plán
|
cs |
dc.subject |
Business plan
|
en |
dc.subject |
Business concept
|
en |
dc.subject |
Establishing a business
|
en |
dc.subject |
Organizational plan
|
en |
dc.subject |
Financial plan
|
en |
dc.subject |
Marketing plan
|
en |
dc.title |
Podnikatelský plán na založení nového podniku |
cs |
dc.title.alternative |
Business Plan for the Establishment of a New Enterprise |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Konečný, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2013-06-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor?s thesis is focused on solving issues of processing of business plan for setting up a new company. Theoretical part involves basic information, that are important when starting the new business or deciding about law form and next it is aimed on structu-re and elaborating separate parts of the business plan. There is fully elaborated business plan for setting up the French restaurant including strategy of progress of the company, in the practical part of the bachelor?s thesis |
en |
dc.description.department |
Ústav logistiky |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/106
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistika a management |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
|
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
31066
|
|
utb.result.grade |
E |
|
dc.date.submitted |
2013-05-09 |
|
local.subject |
založení podniku
|
cs |
local.subject |
podnikatelské plány
|
cs |
local.subject |
starting a business
|
en |
local.subject |
business planning
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account