Víno ve výživě člověka

DSpace Repository

Language: English čeština 

Víno ve výživě člověka

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kráčmar, Stanislav
dc.contributor.author Vozdecká, Michaela
dc.date.accessioned 2013-10-11T16:11:59Z
dc.date.available 2013-10-11T16:11:59Z
dc.date.issued 2013-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24323
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá problematikou vína ve výživě člověka. Jsou uváděny regionální a pěstitelské podmínky pro pěstování vína se zaměřením na ekologické podmínky a charakteristiku vinařských oblastí. Jsou uváděny nutriční charakteristiky vína, jeho vliv na zdraví, využívání vína v gastronomii, podmínky prodeje a nákupu vína, senzorické hodnocení vína a produkty z vína ? vinný olej a ocet. cs
dc.format 46 s. (11 546 znaků) cs
dc.format.extent 1393305 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject vinná réva cs
dc.subject víno cs
dc.subject pěstitelské podmínky cs
dc.subject nutriční hodnota cs
dc.subject gastronomie cs
dc.subject senzorické hodnocení cs
dc.subject vinný olej cs
dc.subject vinný ocet cs
dc.subject grapes en
dc.subject wine en
dc.subject growing conditions en
dc.subject nutritional value en
dc.subject gastronomy en
dc.subject sensory evaluation of the wine en
dc.subject grape oil en
dc.subject wine vinegar en
dc.title Víno ve výživě člověka cs
dc.title.alternative Wine in Nutrition en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Vojtíšková, Petra
dc.date.accepted 2013-06-05
dc.description.abstract-translated This thesis deals with the issue of wine in human nutrition. They are given regional and growing conditions for wine growing, with a focus on environmental conditions and cha-racteristics of the wine regions. There are given nutritional characteristics of wine, its impact on health, the use of wine in restaurants, conditions of sale and purchase wine and sensory evaluation of the wine and wine products- grape oil and wine vinegar. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 29250
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2013-05-14


Files in this item

Files Size Format View
vozdecká_2013_bp.pdf 1.328Mb PDF View/Open
vozdecká_2013_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
vozdecká_2013_op.doc 92Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account