dc.contributor.advisor |
Kráčmar, Stanislav
|
|
dc.contributor.author |
Vozdecká, Michaela
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T16:11:59Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T16:11:59Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24323
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá problematikou vína ve výživě člověka. Jsou uváděny regionální a pěstitelské podmínky pro pěstování vína se zaměřením na ekologické podmínky a charakteristiku vinařských oblastí. Jsou uváděny nutriční charakteristiky vína, jeho vliv na zdraví, využívání vína v gastronomii, podmínky prodeje a nákupu vína, senzorické hodnocení vína a produkty z vína ? vinný olej a ocet. |
cs |
dc.format |
46 s. (11 546 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
1393305 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
vinná réva
|
cs |
dc.subject |
víno
|
cs |
dc.subject |
pěstitelské podmínky
|
cs |
dc.subject |
nutriční hodnota
|
cs |
dc.subject |
gastronomie
|
cs |
dc.subject |
senzorické hodnocení
|
cs |
dc.subject |
vinný olej
|
cs |
dc.subject |
vinný ocet
|
cs |
dc.subject |
grapes
|
en |
dc.subject |
wine
|
en |
dc.subject |
growing conditions
|
en |
dc.subject |
nutritional value
|
en |
dc.subject |
gastronomy
|
en |
dc.subject |
sensory evaluation of the wine
|
en |
dc.subject |
grape oil
|
en |
dc.subject |
wine vinegar
|
en |
dc.title |
Víno ve výživě člověka |
cs |
dc.title.alternative |
Wine in Nutrition |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vojtíšková, Petra |
|
dc.date.accepted |
2013-06-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis deals with the issue of wine in human nutrition. They are given regional and growing conditions for wine growing, with a focus on environmental conditions and cha-racteristics of the wine regions. There are given nutritional characteristics of wine, its impact on health, the use of wine in restaurants, conditions of sale and purchase wine and sensory evaluation of the wine and wine products- grape oil and wine vinegar. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
29250
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2013-05-14 |
|