dc.contributor.advisor |
Mlček, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Lesáková, Michaela
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T15:44:07Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T15:44:07Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24294
|
|
dc.description.abstract |
Tato práce se zabývá včelařstvím, péčí o včely, která je velmi náročná, dále medem a jeho získáváním. Posledním oddílem teoretické části jsou legislativní aspekty vztahující se ke včelařství. V praktické části byl proveden průzkum formou dotazníku o preferencích v konzumaci medu, jeho druhu a dalších včelích produktů. Pro vyhodnocení byla použita grafická podoba zpracování získaných dat. |
cs |
dc.format |
48 s. (63 325 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
1738117 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Včelařství
|
cs |
dc.subject |
chov včel
|
cs |
dc.subject |
průzkum
|
cs |
dc.subject |
konzumace medu
|
cs |
dc.subject |
Beekeeping
|
en |
dc.subject |
Bees
|
en |
dc.subject |
Exploration
|
en |
dc.subject |
Honey Consumption
|
en |
dc.title |
Současný stav a význam včelařství v ČR |
cs |
dc.title.alternative |
Current Situation and the Importance of Beekeeping in the Czech Republic. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Borkovcová, Marie |
|
dc.date.accepted |
2013-06-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
This work deals with beekeeping, care of the bees, which is very challenging, as well as honey and its recovery. The last section of the theoretical part of the legal aspects related to beekeeping. In the practical part of the survey was conducted using a questionnaire about preferences in the consumption of honey, its species and other bee products. To evaluate the use of a graphical form of data processing. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
29272
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2013-05-17 |
|