Průzkum trhu s netradičními druhy obilovin ve Zlínském a Jihomoravském kraji

DSpace Repository

Language: English čeština 

Průzkum trhu s netradičními druhy obilovin ve Zlínském a Jihomoravském kraji

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lazárková, Zuzana
dc.contributor.author Kočišová, Denisa
dc.date.accessioned 2013-10-11T13:54:36Z
dc.date.available 2013-10-11T13:54:36Z
dc.date.issued 2013-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24228
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá průzkumem trhu s netradičními druhy obilovin a pseudoobilo-vin. V první kapitole teoretické části jsou popsány tradiční druhy obilovin, jejich chemické složení a význam ve výživě. Další kapitola se zabývá netradičními druhy obilovin, jejich nutričními hodnotami a významem ve výživě. Blíže je popsána pšenice špalda, jednozrnka, dvouzrnka, kamut a některé další, méně známé druhy. Třetí kapitola je zaměřena na vybra-né druhy pseudocereálií, konkrétně pohanku, amarant a quinou, jejich nutriční hodnoty a význam ve výživě. Praktická část je zaměřena na průzkum trhu s těmito obilovinami a pseudoobilovinami ve vybraných prodejnách ve Zlínském a Jihomoravském kraji. cs
dc.format 80 s. (97 574 znaků). cs
dc.format.extent 3807905 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject obiloviny cs
dc.subject netradiční druhy obilovin cs
dc.subject pseudocereálie cs
dc.subject průzkum trhu cs
dc.subject cereals en
dc.subject non-traditional types of cereal en
dc.subject pseudocereals en
dc.subject market research en
dc.title Průzkum trhu s netradičními druhy obilovin ve Zlínském a Jihomoravském kraji cs
dc.title.alternative Non-traditional Types of Ceral Market Research in Zlín and Southern Moravia Region en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Velichová, Helena
dc.date.accepted 2013-06-03
dc.description.abstract-translated This thesis deals with market research in the non-traditional cereals and pseudocereals area. The first chapter of theoretical part describes traditional types of cereal, their chemical composition and significance in nutrition. The second chapter is concerned with non-traditional types of cereal, their nutritional value and importance in nutrition. The third chapter focuses on selected types of pseudocereals, particularly buckwheat, amaranth and quinoa, their nutritional value and importance in nutrition. The practical part is targeted on market research in Zlin and Southern Moravia regions. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25514
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2013-05-14


Files in this item

Files Size Format View
kočišová_2013_bp.pdf 3.631Mb PDF View/Open
kočišová_2013_vp.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open
kočišová_2013_op.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account