dc.contributor.advisor |
Lazárková, Zuzana
|
|
dc.contributor.author |
Kočišová, Denisa
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T13:54:36Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T13:54:36Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24228
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá průzkumem trhu s netradičními druhy obilovin a pseudoobilo-vin. V první kapitole teoretické části jsou popsány tradiční druhy obilovin, jejich chemické složení a význam ve výživě. Další kapitola se zabývá netradičními druhy obilovin, jejich nutričními hodnotami a významem ve výživě. Blíže je popsána pšenice špalda, jednozrnka, dvouzrnka, kamut a některé další, méně známé druhy. Třetí kapitola je zaměřena na vybra-né druhy pseudocereálií, konkrétně pohanku, amarant a quinou, jejich nutriční hodnoty a význam ve výživě. Praktická část je zaměřena na průzkum trhu s těmito obilovinami a pseudoobilovinami ve vybraných prodejnách ve Zlínském a Jihomoravském kraji. |
cs |
dc.format |
80 s. (97 574 znaků). |
cs |
dc.format.extent |
3807905 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
obiloviny
|
cs |
dc.subject |
netradiční druhy obilovin
|
cs |
dc.subject |
pseudocereálie
|
cs |
dc.subject |
průzkum trhu
|
cs |
dc.subject |
cereals
|
en |
dc.subject |
non-traditional types of cereal
|
en |
dc.subject |
pseudocereals
|
en |
dc.subject |
market research
|
en |
dc.title |
Průzkum trhu s netradičními druhy obilovin ve Zlínském a Jihomoravském kraji |
cs |
dc.title.alternative |
Non-traditional Types of Ceral Market Research in Zlín and Southern Moravia Region |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Velichová, Helena |
|
dc.date.accepted |
2013-06-03 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis deals with market research in the non-traditional cereals and pseudocereals area. The first chapter of theoretical part describes traditional types of cereal, their chemical composition and significance in nutrition. The second chapter is concerned with non-traditional types of cereal, their nutritional value and importance in nutrition. The third chapter focuses on selected types of pseudocereals, particularly buckwheat, amaranth and quinoa, their nutritional value and importance in nutrition. The practical part is targeted on market research in Zlin and Southern Moravia regions. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25514
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2013-05-14 |
|