Podnikatelský plán na založení restaurace rychlého občerstvení a kavárny
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Dobeš, Kamil
|
|
dc.contributor.author |
Bartoník, Jan
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T11:34:04Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T11:34:04Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-22 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24156
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu na založení restaurace rychlého občerstvení v centru města Zlína. První část je zaměřena na teoretický rozbor aspektů spojených se založením podniku v České republice, popis struktury a náležitostí podnikatelského plánu a marketingový výzkum. Praktická část obsahuje konkrétní zpraco-vání podnikatelského záměru pro založení a provoz restaurace rychlého občerstvení v centru města. |
cs |
dc.format |
81 |
cs |
dc.format.extent |
3826601 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
podnik
|
cs |
dc.subject |
restaurace rychlého občerstvení
|
cs |
dc.subject |
Business Plan
|
en |
dc.subject |
Business
|
en |
dc.subject |
Company
|
en |
dc.subject |
Fast-food Restaurant
|
en |
dc.title |
Podnikatelský plán na založení restaurace rychlého občerstvení a kavárny |
cs |
dc.title.alternative |
The Business Plan for the Establishment of Fast-food Restaurant and Cafe |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kramoliš, Jan |
|
dc.date.accepted |
2013-06-03 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis focuses on developing a business plan for the establishment of a fast food res-taurant in the town center of Zlin. The first part focuses on the theoretical analysis of as-pects related to establishing a business in the Czech Republic, the structure and elements of a business plan and marketing research. The practical part contains specific processing business plan for the establishment and operation of a fast food restaurant in the city cen-ter. |
en |
dc.description.department |
Ústav ekonomie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/112
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika, specializace Management a ekonomika podniku |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
30497
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2013-05-17 |
|
local.subject |
podnikatelské plány
|
cs |
local.subject |
založení podniku
|
cs |
local.subject |
rychloobslužné restaurace
|
cs |
local.subject |
business planning
|
en |
local.subject |
starting a business
|
en |
local.subject |
fast food restaurants
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account