dc.contributor.advisor |
Matějíčková, Radmila
|
|
dc.contributor.author |
Hrádková, Martina
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T11:18:10Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T11:18:10Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24141
|
|
dc.description.abstract |
Pro svou bakalářskou práci jsem si vybrala téma "Čokoláda pro naše tělo". V teoretické části jsem se zabývala nejen historií čokolády a její výrobou, ale zejména vlivu čokolády na zdraví. Důraz jsem také kladla na složení čokolády především na antioxidanty a popsala pozitivní i negativní účinky čokolády na náš organismus. V další části jsem sestavila dotazník, ve kterém se zaměřuji na to, zda lidé o účincích čokolády vědí a jestli s ní mají zkušenosti. |
cs |
dc.format |
65 s. |
cs |
dc.format.extent |
9814407 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Čokoláda pro naše tělo
|
cs |
dc.subject |
výrobou
|
cs |
dc.subject |
vliv čokolády na zdraví
|
cs |
dc.subject |
Chocolate and our body
|
en |
dc.subject |
production
|
en |
dc.subject |
chocolate on health
|
en |
dc.title |
Význam čokolády pro výživu a zdraví člověka |
cs |
dc.title.alternative |
The Importance of Chocolate for Nutrition and Human Health. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bastlová, Zita |
|
dc.date.accepted |
2013-06-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
I chose the topic of "Chocolate and our body" for my (Bakálářská práce). In the theoretical part I dealt with not just history of chocolate and its production,but also with the effect of chocolate on health.I wrote it with emphasis on antioxidants and I described positive and negative effects of chocolate on our organism.In the next part I made a questionnaire,where I focused on whether people know about the effects of chocolate or not and if they have experience with it. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25662
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2013-05-17 |
|