Význam čokolády pro výživu a zdraví člověka

DSpace Repository

Language: English čeština 

Význam čokolády pro výživu a zdraví člověka

Show simple item record

dc.contributor.advisor Matějíčková, Radmila
dc.contributor.author Hrádková, Martina
dc.date.accessioned 2013-10-11T11:18:10Z
dc.date.available 2013-10-11T11:18:10Z
dc.date.issued 2013-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24141
dc.description.abstract Pro svou bakalářskou práci jsem si vybrala téma "Čokoláda pro naše tělo". V teoretické části jsem se zabývala nejen historií čokolády a její výrobou, ale zejména vlivu čokolády na zdraví. Důraz jsem také kladla na složení čokolády především na antioxidanty a popsala pozitivní i negativní účinky čokolády na náš organismus. V další části jsem sestavila dotazník, ve kterém se zaměřuji na to, zda lidé o účincích čokolády vědí a jestli s ní mají zkušenosti. cs
dc.format 65 s. cs
dc.format.extent 9814407 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Čokoláda pro naše tělo cs
dc.subject výrobou cs
dc.subject vliv čokolády na zdraví cs
dc.subject Chocolate and our body en
dc.subject production en
dc.subject chocolate on health en
dc.title Význam čokolády pro výživu a zdraví člověka cs
dc.title.alternative The Importance of Chocolate for Nutrition and Human Health. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Bastlová, Zita
dc.date.accepted 2013-06-05
dc.description.abstract-translated I chose the topic of "Chocolate and our body" for my (Bakálářská práce). In the theoretical part I dealt with not just history of chocolate and its production,but also with the effect of chocolate on health.I wrote it with emphasis on antioxidants and I described positive and negative effects of chocolate on our organism.In the next part I made a questionnaire,where I focused on whether people know about the effects of chocolate or not and if they have experience with it. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25662
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2013-05-17


Files in this item

Files Size Format View
hrádková_2013_bp.pdf 9.359Mb PDF View/Open
hrádková_2013_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open
hrádková_2013_op.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account