dc.contributor.advisor |
Forman, Václav
|
|
dc.contributor.author |
Ondrová, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T10:30:06Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T10:30:06Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24132
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se po krátkém obeznámení s historií zaměřuje na nejnovější trendy v gastronomii, mezi které také patří zážitková gastronomie. Dále je zde zmíněn stále oblíbenější kulinářský turismus, na čemž mají zásluhu i významné osobnosti z oblasti gastronomie. Ty nejlepší jsou odměněny Michelinskou hvězdou, která je zárukou, ale i měřítkem kvality. Práce dále vyzdvihuje význam gastronomických organizací, které podporují rozvoj kulinářských soutěží. |
cs |
dc.format |
75 s. |
cs |
dc.format.extent |
3135848 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
gastronomie
|
cs |
dc.subject |
kulinářský turismus
|
cs |
dc.subject |
trendy
|
cs |
dc.subject |
restaurace
|
cs |
dc.subject |
gastronomy
|
en |
dc.subject |
culinary tourism
|
en |
dc.subject |
trends
|
en |
dc.subject |
restaurants
|
en |
dc.title |
Estetické vnímání gastronomie |
cs |
dc.title.alternative |
Gastronomical Field from Esthetical Point of View |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kráčmar, Stanislav |
|
dc.date.accepted |
2013-06-03 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor's thesis has focused on the newest trends in gastronomy after a short familiarisati-on with the history which also includes gastronomical experiences. Furthermore there is mentioned increasingly popular culinary tourism of which has due to celebrities from the field of gastronomy. The best are rewarded with a Michelin star which is a guarantee but also a measure of quality. The work also emphasises the importance of gastronomic orga-nization that supports the development of. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25763
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2013-05-16 |
|