Faktory ovlivňující produkci medu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Faktory ovlivňující produkci medu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mišurcová, Ladislava
dc.contributor.author Polčák, Libor
dc.date.accessioned 2013-10-11T08:17:39Z
dc.date.available 2013-10-11T08:17:39Z
dc.date.issued 2013-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24103
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá problematikou produkce medu. Cílem je vymezit a popsat faktory, které se na množství produkce medu podílejí a ovlivňují ji. V první kapitole je charakterizován med, jeho druhy a chemické složení. V další části jsou popsány zdroje pro tvorbu medu a jeho tvorba. Poslední kapitola je zaměřena na samotné faktory, ovlivňující produkci medu, přičemž pozornost je zde věnována nemocem včel s grafickým znázorněním vlastních záznamů produkce medu v letech 2000 ? 2012. cs
dc.format 57 s. cs
dc.format.extent 1349921 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Med cs
dc.subject druhy medu cs
dc.subject chemické složení cs
dc.subject produkce medu cs
dc.subject nemoci včel cs
dc.subject Honey en
dc.subject types of honey en
dc.subject chemical composition en
dc.subject production of honey en
dc.subject bee disease en
dc.title Faktory ovlivňující produkci medu cs
dc.title.alternative Factors Affecting The Production of Honey en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Bučková, Martina
dc.date.accepted 2013-06-03
dc.description.abstract-translated Bachelor thesis deals with the production of honey. In order to define and describe the factors that are involved in the production of honey and affect it. In the first chapter is characterized by honey, its species and chemical composition. The next section describes the sources for the production of honey and his work. The last chapter is focused on the factors affecting the production of honey, with the attention here is devoted to the diseases of bees with a graphical representation of their own records, the production of honey in the years 2000 ? 2012. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 29259
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2013-05-16


Files in this item

Files Size Format View
polčák_2013_bp.pdf 1.287Mb PDF View/Open
polčák_2013_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open
polčák_2013_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account