dc.contributor.advisor |
Mišurcová, Ladislava
|
|
dc.contributor.author |
Polčák, Libor
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T08:17:39Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T08:17:39Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24103
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá problematikou produkce medu. Cílem je vymezit a popsat faktory, které se na množství produkce medu podílejí a ovlivňují ji. V první kapitole je charakterizován med, jeho druhy a chemické složení. V další části jsou popsány zdroje pro tvorbu medu a jeho tvorba. Poslední kapitola je zaměřena na samotné faktory, ovlivňující produkci medu, přičemž pozornost je zde věnována nemocem včel s grafickým znázorněním vlastních záznamů produkce medu v letech 2000 ? 2012. |
cs |
dc.format |
57 s. |
cs |
dc.format.extent |
1349921 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Med
|
cs |
dc.subject |
druhy medu
|
cs |
dc.subject |
chemické složení
|
cs |
dc.subject |
produkce medu
|
cs |
dc.subject |
nemoci včel
|
cs |
dc.subject |
Honey
|
en |
dc.subject |
types of honey
|
en |
dc.subject |
chemical composition
|
en |
dc.subject |
production of honey
|
en |
dc.subject |
bee disease
|
en |
dc.title |
Faktory ovlivňující produkci medu |
cs |
dc.title.alternative |
Factors Affecting The Production of Honey |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bučková, Martina |
|
dc.date.accepted |
2013-06-03 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor thesis deals with the production of honey. In order to define and describe the factors that are involved in the production of honey and affect it. In the first chapter is characterized by honey, its species and chemical composition. The next section describes the sources for the production of honey and his work. The last chapter is focused on the factors affecting the production of honey, with the attention here is devoted to the diseases of bees with a graphical representation of their own records, the production of honey in the years 2000 ? 2012. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
29259
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2013-05-16 |
|