dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Repíková, Pavla
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-10T22:18:27Z |
|
dc.date.available |
2013-10-10T22:18:27Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/23817
|
|
dc.description.abstract |
V diplomové práci byla porovnávána jatečná výtěžnost ve 35 dnech a jatečná výtěžnost ve 42 dnech u nejpoužívanějších masných hybridů v České republice ROSS 308, COBB 500, HUBBARD FLEX. Dále je uvedeno porovnání s literaturou a statistické vyhodnocení jatečného rozboru. |
cs |
dc.format |
95 s. |
cs |
dc.format.extent |
1258361 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
brojler
|
cs |
dc.subject |
hybrid
|
cs |
dc.subject |
ROSS 308
|
cs |
dc.subject |
COBB 500
|
cs |
dc.subject |
HUBBARD FLEX
|
cs |
dc.subject |
konverze
|
cs |
dc.subject |
jatečná výtěžnost
|
cs |
dc.subject |
Broiler
|
en |
dc.subject |
hybrid
|
en |
dc.subject |
ROSS 308
|
en |
dc.subject |
COBB 500
|
en |
dc.subject |
HUBBARD FLEX
|
en |
dc.subject |
conversion
|
en |
dc.subject |
slaughterhouse ration
|
en |
dc.title |
Porovnání jatečné výtěžnosti kuřecích masných hybridů |
cs |
dc.title.alternative |
Comparison of Carcass Yield of Chicken Meat Hybrids |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hrabě, Jan |
|
dc.date.accepted |
2013-05-28 |
|
dc.description.abstract-translated |
In the dissertation was comparised slaughterhouse ration in 35 days and slaughtehouse ration in 42 days of the most used meat hybrid in Czech republic ROSS 308, COBB 500, HUBBARD FLEX. Further is stated the comparison with the literature and statistical evaluation of slaughterhouse analysis. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18592
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, Hygiene and Economics of Food Production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
30903
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2013-05-14 |
|