Porovnání jatečné výtěžnosti kuřecích masných hybridů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Porovnání jatečné výtěžnosti kuřecích masných hybridů

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Repíková, Pavla
dc.date.accessioned 2013-10-10T22:18:27Z
dc.date.available 2013-10-10T22:18:27Z
dc.date.issued 2013-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23817
dc.description.abstract V diplomové práci byla porovnávána jatečná výtěžnost ve 35 dnech a jatečná výtěžnost ve 42 dnech u nejpoužívanějších masných hybridů v České republice ROSS 308, COBB 500, HUBBARD FLEX. Dále je uvedeno porovnání s literaturou a statistické vyhodnocení jatečného rozboru. cs
dc.format 95 s. cs
dc.format.extent 1258361 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject brojler cs
dc.subject hybrid cs
dc.subject ROSS 308 cs
dc.subject COBB 500 cs
dc.subject HUBBARD FLEX cs
dc.subject konverze cs
dc.subject jatečná výtěžnost cs
dc.subject Broiler en
dc.subject hybrid en
dc.subject ROSS 308 en
dc.subject COBB 500 en
dc.subject HUBBARD FLEX en
dc.subject conversion en
dc.subject slaughterhouse ration en
dc.title Porovnání jatečné výtěžnosti kuřecích masných hybridů cs
dc.title.alternative Comparison of Carcass Yield of Chicken Meat Hybrids en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Hrabě, Jan
dc.date.accepted 2013-05-28
dc.description.abstract-translated In the dissertation was comparised slaughterhouse ration in 35 days and slaughtehouse ration in 42 days of the most used meat hybrid in Czech republic ROSS 308, COBB 500, HUBBARD FLEX. Further is stated the comparison with the literature and statistical evaluation of slaughterhouse analysis. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18592 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 30903
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2013-05-14


Files in this item

Files Size Format View
repíková_2013_dp.pdf 1.200Mb PDF View/Open
repíková_2013_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
repíková_2013_op.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account