dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Krčmářová, Lenka
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-10T21:32:06Z |
|
dc.date.available |
2013-10-10T21:32:06Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/23766
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá aplikací skopového masa do tepelně opracovaných výrobků, jakým způsobem jsou masné výrobky podílem skopového masa ovlivňovány a jaké je nejvhodnější procentuální zastoupení skopového masa v masných výrobcích pro spotřebitele nejpřijatelnější. Cílem je zvýšit spotřebu jehněčího a skopového masa u veřejnosti. |
cs |
dc.format |
100 s. |
cs |
dc.format.extent |
4110830 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
jehněčí a skopové maso
|
cs |
dc.subject |
tepelně opracované masné výrobky
|
cs |
dc.subject |
technologie výroby masných výrobků
|
cs |
dc.subject |
senzorické hodnocení
|
cs |
dc.subject |
lamb and mutton meat
|
en |
dc.subject |
cooked meat products
|
en |
dc.subject |
meat products
|
en |
dc.subject |
technology
|
en |
dc.subject |
sensory evaluation
|
en |
dc.title |
Aplikace skopového masa do tepelně opracovaných výrobků |
cs |
dc.title.alternative |
Application of Sheep Meat in Heat - Treated Meat Products |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Polášek, Zdeněk |
|
dc.date.accepted |
2013-05-27 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis deals with the application mutton in heat-processed products and the way in which meat products are mutton share influence and what is best represented by the percentage of sheep meat in the meat product most acceptable to consumers. The aim is to increase the consumption of lamb and mutton from the public. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18592
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, Hygiene and Economics of Food Production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
30894
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2013-05-13 |
|