Analýza kvality poskytovaných služeb Hotelu Buchlovice tuzemským hostům
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kamarád, Libor
|
|
dc.contributor.author |
Bergerová, Edita
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-10T21:23:59Z |
|
dc.date.available |
2013-10-10T21:23:59Z |
|
dc.date.issued |
2013-03-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/23754
|
|
dc.description.abstract |
Hlavním cílem bakalářské práce je analýza kvality služeb poskytovaných v Hotelu Buchlovice tuzemským hostům. První část je zaměřena na teoretický výklad základních pojmů z marketingu, jako jsou marketing, marketingový mix, marketing služeb, služby, teoretický popis analýz a marketingový výzkum. Tyto získané informace jsou použity jako teoretický podklad pro další část práce. Praktická část bakalářské práce je věnována analýze hotelu. Pomocí sestaveného dotazníku je zjištěna míra spokojenosti zákazníků se stávajícími službami. Na základě zjištění jsou hotelu podány návrhy a doporučení ke zlepšení kvality poskytovaných služeb. |
cs |
dc.format |
79 s. |
cs |
dc.format.extent |
3599234 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
hotelové služby
|
cs |
dc.subject |
marketingový mix služeb
|
cs |
dc.subject |
marketingový výzkum
|
cs |
dc.subject |
PEST analýza
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
hotel services
|
en |
dc.subject |
marketing mix of services
|
en |
dc.subject |
marketing research
|
en |
dc.subject |
PEST analysis
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.title |
Analýza kvality poskytovaných služeb Hotelu Buchlovice tuzemským hostům |
cs |
dc.title.alternative |
Analysis of Quality of Services Provided by Buchlovice Hotel to Domestic Guests |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Brišová, Hana |
|
dc.date.accepted |
2013-05-29 |
|
dc.description.abstract-translated |
The main aim of the bachelor thesis is an analysis of service qualities provided by the Hotel Buchlovice to Domestic Guests. The first part is focused on the theoretical interpretation of basic expressions of marketing as marketing, marketing mix, marketing of services, services, theoretical description of analyses and marketing research. This obtained information has been used as the theoretical basis for my other part of the bachelor thesis. The practical part has been devoted to the analysis of the hotel. Through a special questionnaire the extent of the customer satisfacion with the current services has been established. Based on my findings some proposals and recommendations have been suggested the hotel to increase the quality of the provided services. |
en |
dc.description.department |
Vyšší odborná škola ekonomická |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/123
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
32711
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2013-04-26 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account