Projekt implementace systému řízení na bázi norme ISO v ubytovacím a stravovacím zařízení
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Briš, Petr
|
|
dc.contributor.author |
Šulová, Dagmar
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-13T10:56:10Z |
|
dc.date.available |
2012-02-17T13:49:24Z |
|
dc.date.issued |
2006-05-09 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/236
|
|
dc.description.abstract |
V této diplomové práci je navržen projekt implementace systému řízení do hotelového a ubytovacího zařízení na bázi norem ISO. Jsou zde porovnány a diskutovány technické normy ISO 9001 - Systémy managementu jakosti, ISO 22 000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin - požadavky na organizaci v potravinovém řetězci a ISO 18 513 - Služby cestovního ruchu - Hotely a ostatní turistická zařízení - terminologie, a dále pak předpis HACCP - Systém kritických bodů. Na základě těchto norem je pak navržen systém řízení pro Hotel Paulíny a Slovenskou restauraci. |
cs |
dc.format |
86 s., 6 s. příloh |
cs |
dc.format.extent |
1157571 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 09.05.2011 |
|
dc.subject |
norma
|
cs |
dc.subject |
ISO 9001
|
cs |
dc.subject |
ISO 22 000
|
cs |
dc.subject |
ISO 18 513
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
procesní přístup
|
cs |
dc.subject |
proces
|
cs |
dc.subject |
služba
|
cs |
dc.subject |
systém managementu jakosti
|
cs |
dc.subject |
QMS
|
cs |
dc.subject |
spokojenost zákazníků
|
cs |
dc.subject |
standard
|
en |
dc.subject |
ISO 9001
|
en |
dc.subject |
ISO 22 000
|
en |
dc.subject |
ISO 18 513
|
en |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
process approach
|
en |
dc.subject |
process
|
en |
dc.subject |
service
|
en |
dc.subject |
quality management system
|
en |
dc.subject |
customer satisfaction
|
en |
dc.title |
Projekt implementace systému řízení na bázi norme ISO v ubytovacím a stravovacím zařízení |
cs |
dc.title.alternative |
The project of implementation ISO-based management system into accommodation and food services |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mach, Karel |
|
dc.date.accepted |
2006-05-31 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis proposes the project of implementation ISO-based management system into ac-commodation and food services. There are compared and discussed these technical standards: ISO 9001 - Quality management systems - Requirements, ISO 22 000 - Food safety management systems - Organisational requirements in the food chain, ISO 18 513 - Tourism services - Hotels and other types of tourist accommodation - Terminology and HACCP - Hazard analysis and critical control points. Based on these standards, the management system of Hotel Pauliny and Slovak restaurant is proposed. |
en |
dc.description.department |
Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/177
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Průmyslové inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Industrial Engineering |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and management |
en |
dc.identifier.stag |
3728
|
|
dc.date.assigned |
2006-03-06 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account