Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kozák, Vratislav
dc.contributor.author Jančíková, Natálie
dc.date.accessioned 2013-10-09T19:32:27Z
dc.date.available 2013-10-09T19:32:27Z
dc.date.issued 2012-04-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23428
dc.description.abstract Tématem mé bakalářské práce je pivovarské kulinářství. V práci je popsána historie výroby piva jak ve světě, tak v České republice, druhy piv a výroba piva, suroviny potřebné k výrobě piva. A dále co jsou to minipivovary, jak pivo správně servírovat a s čím. Výsledkem mé bakalářské práce je analýza aktuální situace v oblasti kulinářství v minipivovaru Černý orel. Následuje doporučení na zlepšení kulinářských aktivit včetně nákladové a rizikové analýzy. cs
dc.format 60 s. (79 514 znaků) cs
dc.format.extent 2669280 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Pivo cs
dc.subject Výroba piva cs
dc.subject Druhy piv cs
dc.subject Minipivovar cs
dc.subject Slad cs
dc.subject Chmel cs
dc.subject Pivovarské kvasnice cs
dc.subject Mladina cs
dc.subject Pivní speciály cs
dc.subject Beer en
dc.subject Brewing en
dc.subject Kinds of beers en
dc.subject Microbrewery en
dc.subject Malt en
dc.subject Hops en
dc.subject Yeast en
dc.subject Wort en
dc.subject Beer specials en
dc.title Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži cs
dc.title.alternative Analysis of Culinary in the Microbrewery Černý Orel in Kroměříž en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Končitíková, Gabriela
dc.date.accepted 2012-06-06
dc.description.abstract-translated The topic of my Thesis is a brewing culinary. The Thesis describes the history of brewing in the world and in the Czech Republic, kinds of beers and production of beer, raw materials needed to brewing. And then what does microbrewery mean, how to serve beer and with what to serve it. The result of my Thesis is analysis of the actual situation in the area of culinary in the microbrewery Černý orel. After that follows recommendations for improvement culinary activities including cost and risk analysis. en
dc.description.department Ústav managementu a marketingu cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/116 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Management a ekonomika cs
dc.thesis.degree-discipline Management and economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 24228
utb.result.grade E
dc.date.submitted 2012-05-18


Files in this item

Files Size Format View
jančíková_2012_bp.pdf 2.545Mb PDF View/Open
jančíková_2012_vp.doc 64.5Kb Microsoft Word View/Open
jančíková_2012_op.doc 72.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account