Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kozák, Vratislav
|
|
dc.contributor.author |
Jančíková, Natálie
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-09T19:32:27Z |
|
dc.date.available |
2013-10-09T19:32:27Z |
|
dc.date.issued |
2012-04-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/23428
|
|
dc.description.abstract |
Tématem mé bakalářské práce je pivovarské kulinářství. V práci je popsána historie výroby piva jak ve světě, tak v České republice, druhy piv a výroba piva, suroviny potřebné k výrobě piva. A dále co jsou to minipivovary, jak pivo správně servírovat a s čím. Výsledkem mé bakalářské práce je analýza aktuální situace v oblasti kulinářství v minipivovaru Černý orel. Následuje doporučení na zlepšení kulinářských aktivit včetně nákladové a rizikové analýzy. |
cs |
dc.format |
60 s. (79 514 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
2669280 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Pivo
|
cs |
dc.subject |
Výroba piva
|
cs |
dc.subject |
Druhy piv
|
cs |
dc.subject |
Minipivovar
|
cs |
dc.subject |
Slad
|
cs |
dc.subject |
Chmel
|
cs |
dc.subject |
Pivovarské kvasnice
|
cs |
dc.subject |
Mladina
|
cs |
dc.subject |
Pivní speciály
|
cs |
dc.subject |
Beer
|
en |
dc.subject |
Brewing
|
en |
dc.subject |
Kinds of beers
|
en |
dc.subject |
Microbrewery
|
en |
dc.subject |
Malt
|
en |
dc.subject |
Hops
|
en |
dc.subject |
Yeast
|
en |
dc.subject |
Wort
|
en |
dc.subject |
Beer specials
|
en |
dc.title |
Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži |
cs |
dc.title.alternative |
Analysis of Culinary in the Microbrewery Černý Orel in Kroměříž |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Končitíková, Gabriela |
|
dc.date.accepted |
2012-06-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
The topic of my Thesis is a brewing culinary. The Thesis describes the history of brewing in the world and in the Czech Republic, kinds of beers and production of beer, raw materials needed to brewing. And then what does microbrewery mean, how to serve beer and with what to serve it. The result of my Thesis is analysis of the actual situation in the area of culinary in the microbrewery Černý orel. After that follows recommendations for improvement culinary activities including cost and risk analysis. |
en |
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/116
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
24228
|
|
utb.result.grade |
E |
|
dc.date.submitted |
2012-05-18 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account