Podnikatelský plán na založení kavárny "Café Samantha"
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Jámborová, Erika
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-09T16:34:24Z |
|
dc.date.available |
2013-10-09T16:34:24Z |
|
dc.date.issued |
2011-12-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/23319
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce na téma ?Podnikatelský plán na založení kavárny? je zpracována tak,aby mohla posloužit jako reálný podnikatelský plán na založení kavárny. V teoretické části jsou definovány základní charakteristiky týkající se podnikání a podnikatelského plánu. Praktickou část tvoří konkrétně samotný podnikatelský plán, se všemi jeho náležitostmi, aby mohla být reálně otevřena a provozována kavárna. |
cs |
dc.format |
81s. (62 991 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
2000486 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikatel
|
cs |
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
podnik
|
cs |
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
analýza trhu
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
strategie
|
cs |
dc.subject |
cíle
|
cs |
dc.subject |
businessman
|
en |
dc.subject |
business
|
en |
dc.subject |
company
|
en |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
market analysis
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
strategy
|
en |
dc.subject |
goals
|
en |
dc.title |
Podnikatelský plán na založení kavárny "Café Samantha" |
cs |
dc.title.alternative |
Business Plan for Establishing Café "Café Samantha" |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bartošíková, Romana |
|
dc.date.accepted |
2012-06-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor work on the theme ?Business Plan for Establishing Caffé? is compilled so that it can take as a real business plan for establishing Caffé. In the theoretical part are defined basic charakteristics regarding business and business plan. Practical part make up specifically single business plan with all his particulars that could realistically be opened and operated the Caffé. |
en |
dc.description.department |
Ústav logistiky |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/106
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistika a management |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistics and Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
27165
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2012-05-10 |
|
local.subject |
podnikatelské plány
|
cs |
local.subject |
založení podniku
|
cs |
local.subject |
business planning
|
en |
local.subject |
starting a business
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account