Využití skopového masa v gastronomii

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití skopového masa v gastronomii

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Chramostová, Martina
dc.date.accessioned 2013-10-09T15:53:23Z
dc.date.available 2013-10-09T15:53:23Z
dc.date.issued 2012-02-01
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23286
dc.description.abstract Tato práce byla zpracována na téma ? Využití skopového masa v gastronomii?. Bakalářská práce je zaměřena na skopové a jehněčí maso. Zabývá se chemickým složením, anatomic-kými částmi ovce a tepelnými úpravami. V další části najdeme praktické využití skopového a jehněčího masa v české i světové gastronomii. cs
dc.format 45 cs
dc.format.extent 416547 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject skopové a jehněčí maso cs
dc.subject ovce cs
dc.subject recepty cs
dc.subject gastronomie cs
dc.subject mutton and lamb en
dc.subject sheep en
dc.subject recipes en
dc.subject gastronomy en
dc.title Využití skopového masa v gastronomii cs
dc.title.alternative Use of Sheep Meat in Gastronomy en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mlček, Jiří
dc.date.accepted 2012-06-18
dc.description.abstract-translated The aim of this work was elaborated on the topic ? Use of sheep meat in gastronomy? The bachelor thesis is focused on mutton and lamb. It deals with the chemical composition, anatomical parts of the sheep and thermal modification. In the next section we will find practical use of mutton and lamb in Czech and international cuisine. en
dc.description.department Ústav technologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/19584 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25809
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2012-05-11


Files in this item

Files Size Format View
chramostová_2012_bp.pdf 406.7Kb PDF View/Open
chramostová_2012_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
chramostová_2012_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account