Využití sýrů v Gastronomii

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití sýrů v Gastronomii

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Čajková, Christelle
dc.date.accessioned 2013-10-09T12:57:20Z
dc.date.available 2013-10-09T12:57:20Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23175
dc.description.abstract Bakalářská práce zpracovává charakteristiku a rozdělení nejznámějších zahraničních sýrů a jejich využití ve světové a tuzemské gastronomii. Teoretická část dále zpracovává chemické složení a nutriční význam sýrů ve výživě člověka. Pomocí ukázek inovací, které se v posledních letech objevily na českém trhu zjistíme, jakým způsobem se vyvíjí trendy využití sýrů v tuzemské gastronomii. cs
dc.format 54 s. (59 166 znaků). cs
dc.format.extent 835927 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject sýry cs
dc.subject gastronomie cs
dc.subject bílkoviny cs
dc.subject výživa cs
dc.subject Cheeses en
dc.subject gastronomy en
dc.subject protein en
dc.subject nutrition en
dc.title Využití sýrů v Gastronomii cs
dc.title.alternative Utilisation of Chesses in Gastronomy en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mlček, Jiří
dc.date.accepted 2012-06-11
dc.description.abstract-translated The Thesis deals with the characteristics and typology of the most famous international cheeses and their use in the world and domestic gastronomy. The theoretical part further focuses on the chemical composition and nutritional value of cheese in human nutrition. Through innovation examples from the recent years on the Czech market we will see the trends in the cheese use in domestic cheese gastronomy. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25580
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
čajková_2012_bp.pdf 816.3Kb PDF View/Open
čajková_2012_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open
čajková_2012_op.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account