Odrůdy brambor a jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě

DSpace Repository

Language: English čeština 

Odrůdy brambor a jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Hroch, Aleš
dc.date.accessioned 2013-10-09T12:42:11Z
dc.date.available 2013-10-09T12:42:11Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23158
dc.description.abstract Cílem této práce je poznat některé odrůdy brambor, jejich začlenění podle stolní odrůdy na rané, velmi rané, polopozdní a pozdní a následně popsat jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě. Brambory jsou všestranou potravinou; výrábí se z nich mnoho výrobků, které jsou nedílnou součástí našeho jídelníčku. cs
dc.format 46s. cs
dc.format.extent 1030764 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject odrůda cs
dc.subject rané cs
dc.subject polorané cs
dc.subject velmi rané cs
dc.subject pozdní cs
dc.subject polopozdní cs
dc.subject složení cs
dc.subject škrob cs
dc.subject hlíza cs
dc.subject zpracování cs
dc.subject výrobky cs
dc.subject varieties en
dc.subject early-ripening en
dc.subject very early-ripening en
dc.subject medium-ripening medium-late en
dc.subject composition en
dc.subject starch en
dc.subject abscess en
dc.subject treatment en
dc.subject products en
dc.title Odrůdy brambor a jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě cs
dc.title.alternative Potato Varieties and Their Use in Catering and Manufacturing en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Rop, Otakar
dc.date.accepted 2012-06-11
dc.description.abstract-translated The aim of this is to idetify some varieties of potatoes, to divide them according to table variety into early-ripening, very early-ripening, medium-ripening medium-late and late nad to describe their use in gastronomy and industrial production. Potatoes are versatile foods from which many products of our alimentation are made. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 26902
utb.result.grade D
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
hroch_2012_bp.pdf 1006.Kb PDF View/Open
hroch_2012_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
hroch_2012_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account