dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Hroch, Aleš
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-09T12:42:11Z |
|
dc.date.available |
2013-10-09T12:42:11Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/23158
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této práce je poznat některé odrůdy brambor, jejich začlenění podle stolní odrůdy na rané, velmi rané, polopozdní a pozdní a následně popsat jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě. Brambory jsou všestranou potravinou; výrábí se z nich mnoho výrobků, které jsou nedílnou součástí našeho jídelníčku. |
cs |
dc.format |
46s. |
cs |
dc.format.extent |
1030764 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
odrůda
|
cs |
dc.subject |
rané
|
cs |
dc.subject |
polorané
|
cs |
dc.subject |
velmi rané
|
cs |
dc.subject |
pozdní
|
cs |
dc.subject |
polopozdní
|
cs |
dc.subject |
složení
|
cs |
dc.subject |
škrob
|
cs |
dc.subject |
hlíza
|
cs |
dc.subject |
zpracování
|
cs |
dc.subject |
výrobky
|
cs |
dc.subject |
varieties
|
en |
dc.subject |
early-ripening
|
en |
dc.subject |
very early-ripening
|
en |
dc.subject |
medium-ripening medium-late
|
en |
dc.subject |
composition
|
en |
dc.subject |
starch
|
en |
dc.subject |
abscess
|
en |
dc.subject |
treatment
|
en |
dc.subject |
products
|
en |
dc.title |
Odrůdy brambor a jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě |
cs |
dc.title.alternative |
Potato Varieties and Their Use in Catering and Manufacturing |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Rop, Otakar |
|
dc.date.accepted |
2012-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this is to idetify some varieties of potatoes, to divide them according to table variety into early-ripening, very early-ripening, medium-ripening medium-late and late nad to describe their use in gastronomy and industrial production. Potatoes are versatile foods from which many products of our alimentation are made. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
26902
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2012-05-21 |
|