Podnikatelský plán na založení malého podniku
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Šefčík, Vladimír
|
|
dc.contributor.author |
Krátká, Lucie
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-09T06:19:28Z |
|
dc.date.available |
2013-10-09T06:19:28Z |
|
dc.date.issued |
2011-12-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22999
|
|
dc.description.abstract |
Předložená bakalářská práce řeší podnikatelský plán na založení malého podniku. V teoretické části jsou sepsány základní pojmy a důležité informace, které by měl podnikatel znát před založením podniku a také možná struktura podnikatelského plánu. V praktické části je pak vypracován konkrétní podnikatelský plán na založení restaurace a baru. |
cs |
dc.format |
69 s. (101 476) |
cs |
dc.format.extent |
3378927 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Podnik
|
cs |
dc.subject |
založení podniku
|
cs |
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
zakladatelský rozpočet
|
cs |
dc.subject |
restaurace a bar
|
cs |
dc.subject |
Company
|
en |
dc.subject |
establishment of company
|
en |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
establishing budget
|
en |
dc.subject |
restaurant and bar
|
en |
dc.title |
Podnikatelský plán na založení malého podniku |
cs |
dc.title.alternative |
Business Plan of Establishment of a Small Business |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Konečný, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2012-06-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis is focused on business plan of establishment of small company. The theoretical part deals with basic terms, structure of business plan and also important information, which should be known before establishing the company. The practical part is focused on specific business plan of establishment of restaurant and bar. |
en |
dc.description.department |
Ústav logistiky |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/106
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistika a management |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistics and Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
27389
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2012-05-11 |
|
local.subject |
malé podnikání
|
cs |
local.subject |
založení podniku
|
cs |
local.subject |
restaurace
|
cs |
local.subject |
podnikatelské plány
|
cs |
local.subject |
small-sized business
|
en |
local.subject |
starting a business
|
en |
local.subject |
restaurants
|
en |
local.subject |
business planning
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account