Výroba bezlepkového pečiva a jeho uplatnění na trhu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Výroba bezlepkového pečiva a jeho uplatnění na trhu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Burešová, Iva
dc.contributor.author Večeřová, Božena
dc.date.accessioned 2013-10-09T04:53:51Z
dc.date.available 2013-10-09T04:53:51Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22953
dc.description.abstract Diplomová práce je zaměřena na průzkum v oblasti výroby bezlepkového pečiva, především cukrářských výrobků v letech 2006-2011 na střední škole. Součástí práce je ekonomická analýza vývoje ceny a dotazník, kde bylo zjišťováno, jaký byl o tyto výrobky zájem mezi spotřebiteli. cs
dc.format 61 s. (90 406 znaků) cs
dc.format.extent 2675403 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject celiakie cs
dc.subject bezlepkové pečivo cs
dc.subject ekonomický vývoj cs
dc.subject coeliac disease en
dc.subject gluten-free bread en
dc.subject economic progress en
dc.title Výroba bezlepkového pečiva a jeho uplatnění na trhu cs
dc.title.alternative Production of Gluten-free Bread and its Application on Market en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Dvořáková, Petra
dc.date.accepted 2012-11-27
dc.description.abstract-translated This thesis describes the economic progress and technological approaches in production of gluten-free cakes in high school in period 2006-2011. The differences in price and changes in product range were analysed using economic data. The questionnaire was used to show interest in buying gluten-free bread. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18592 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25501
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2012-09-13


Files in this item

Files Size Format View
večeřová_2012_dp.pdf 2.551Mb PDF View/Open
večeřová_2012_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
večeřová_2012_op.doc 96Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account