dc.contributor.advisor |
Burešová, Iva
|
|
dc.contributor.author |
Večeřová, Božena
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-09T04:53:51Z |
|
dc.date.available |
2013-10-09T04:53:51Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22953
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce je zaměřena na průzkum v oblasti výroby bezlepkového pečiva, především cukrářských výrobků v letech 2006-2011 na střední škole. Součástí práce je ekonomická analýza vývoje ceny a dotazník, kde bylo zjišťováno, jaký byl o tyto výrobky zájem mezi spotřebiteli. |
cs |
dc.format |
61 s. (90 406 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
2675403 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
celiakie
|
cs |
dc.subject |
bezlepkové pečivo
|
cs |
dc.subject |
ekonomický vývoj
|
cs |
dc.subject |
coeliac disease
|
en |
dc.subject |
gluten-free bread
|
en |
dc.subject |
economic progress
|
en |
dc.title |
Výroba bezlepkového pečiva a jeho uplatnění na trhu |
cs |
dc.title.alternative |
Production of Gluten-free Bread and its Application on Market |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Dvořáková, Petra |
|
dc.date.accepted |
2012-11-27 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis describes the economic progress and technological approaches in production of gluten-free cakes in high school in period 2006-2011. The differences in price and changes in product range were analysed using economic data. The questionnaire was used to show interest in buying gluten-free bread. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18592
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, Hygiene and Economics of Food Production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25501
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2012-09-13 |
|