dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Navrátilová, Michaela
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-09T04:38:15Z |
|
dc.date.available |
2013-10-09T04:38:15Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22933
|
|
dc.description.abstract |
V této bakalářské práci se zabývám historií, charakteristikou, výrobou a surovinami na výrobu kandytů a karamel. Je zde také popsána historie závodu SFINX, jež je největším středoevropským výrobcem bonbonů v rámci mezinárodního koncernu Nestlé s.r.o. Na závěr práce je zde zmínka o vadách, které se vyskytují při vaření kandytové hmoty a při výrobě karamelové hmoty. |
cs |
dc.format |
48 s. |
cs |
dc.format.extent |
493074 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
kandyty
|
cs |
dc.subject |
karamely
|
cs |
dc.subject |
cukry
|
cs |
dc.subject |
škrob
|
cs |
dc.subject |
candies
|
en |
dc.subject |
caramel
|
en |
dc.subject |
sugar
|
en |
dc.subject |
starch
|
en |
dc.title |
Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel |
cs |
dc.title.alternative |
Technology and Materials for the Manufacture of Candies and Caramels. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Burešová, Iva |
|
dc.date.accepted |
2012-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
In my thesis I look into the history, features, production and ingredients to manufacture candies and caramel. It also describes the history of SFINX factory which is the major candy factory in central Europe within the international Nestle Group Ltd. In the end of my thesis I would like to mention any imperfections which occur during cooking candy and caramel substance. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25828
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2012-05-21 |
|