Analýza postojů zákazníků k restauracím rychlého občerstvení
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Chovancová, Miloslava
|
|
dc.contributor.author |
Makyčová, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-09T03:14:00Z |
|
dc.date.available |
2013-10-09T03:14:00Z |
|
dc.date.issued |
2012-06-18 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22890
|
|
dc.description.abstract |
Tématem této bakalářské práce je Analýza postojů zákazníků k restauracím rychlého občerstvení. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou zpracovány poznatky čerpané z odborné literatury zaměřené na zákazníky, jejich postoje, potřeby a očekávání, spokojenost, faktory ovlivňující kupní chování a stravování. V praktické části jsou zpracovány a vyhodnoceny data získané z dotazníkového šetření. V závěru práce jsou navrženy doporučení pro zkvalitnění služeb v restauracích rychlého občerstvení. |
cs |
dc.format |
74 s. |
cs |
dc.format.extent |
1394014 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
zákazník
|
cs |
dc.subject |
postoje
|
cs |
dc.subject |
restaurace rychlého občerstvení
|
cs |
dc.subject |
stravování
|
cs |
dc.subject |
customer
|
en |
dc.subject |
stances
|
en |
dc.subject |
fast food restaurants
|
en |
dc.subject |
alimentation
|
en |
dc.title |
Analýza postojů zákazníků k restauracím rychlého občerstvení |
cs |
dc.title.alternative |
Analysis of the Consumers'Attitudes on the Fast Food Restaurants |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Zapletalová, Anna |
|
dc.date.accepted |
2012-09-18 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis deals with the stances of customer analysis to fast food restaurants. Thesis is divided into two parts. In the theoretical part are processed knowledges derived from literature focused on customers, their needs and expectations, satisfactions, factors influences purchasing behavior and alimentation. In the practical part are processed and evaluated data achieved from questionnaire survey. In the conclusion are proposed recommendations how to increase a quality of services in fast food restaurants. |
en |
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/116
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
22106
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2012-08-13 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account