dc.contributor.advisor |
Valášek, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Ondrušíková, Drahomíra
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-09T02:54:13Z |
|
dc.date.available |
2013-10-09T02:54:13Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22868
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce pojednává o způsobech jím¨ání aromatických látek při zpracovávání ovoce. Nejdříve jsou podrobněji rozepsány chemické složky ovoce a poté se práce věnuje zastoupení aromatických látek u nejběžnějších druhů ovoce, jejich získávání a využití a konečně samotnému jímání. Závěrečná část je věnována principůma metodám stanovení aromatických látek. |
cs |
dc.format |
46 |
cs |
dc.format.extent |
2335988 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
ovoce
|
cs |
dc.subject |
ovocná šťáva
|
cs |
dc.subject |
aromatické látky
|
cs |
dc.subject |
jímání
|
cs |
dc.subject |
zahušťování ovocných šťáv
|
cs |
dc.subject |
fruits
|
en |
dc.subject |
fruit juices
|
en |
dc.subject |
aromatic compounds
|
en |
dc.subject |
collecting
|
en |
dc.subject |
thickening process of fruit
|
en |
dc.title |
Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv |
cs |
dc.title.alternative |
Methods of Collecting Aromatic Compounds During the Thickening Process of Fruit Juices |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Fišera, Miroslav |
|
dc.date.accepted |
2012-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
A bachelor's thesis is about a methods of collecting aromatic compounds during the zhickening fruits. The chemical compounds of fruits are mentioned in details in the first part, the next part deals with the aromatic components as representatives of the most common kinds of fruits, how to get the aromatic compounds from the fruits juices and how to use it and finnaly deals with the own collecting. At the end are mentioned principles and methods for determinative if aromatic compounds. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25667
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2012-05-21 |
|