dc.contributor.advisor |
Velichová, Helena
|
|
dc.contributor.author |
Flíčková, Vlasta
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-09T00:30:08Z |
|
dc.date.available |
2013-10-09T00:30:08Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22771
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá problematikou diferencované výživy dospělých osob dle charakteru práce. Popisuje jednotlivé složky výživy, charakterizuje jejich význam a funkci na lidský organizmus, uvádí výživová doporučení, vymezuje skladbu potravin pro dospělé osoby a zmiňuje zdravotní rizika způsobená nevhodně zvolenou stravou, která postihují většinu dospělé populace v České republice. |
cs |
dc.format |
56 |
cs |
dc.format.extent |
2986837 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
diferencovaná výživa
|
cs |
dc.subject |
výživa dospělých osob
|
cs |
dc.subject |
výživa v různých pracovních podmínkách
|
cs |
dc.subject |
differential nutrition
|
en |
dc.subject |
adult nutrition
|
en |
dc.subject |
nutrition in various working conditions
|
en |
dc.title |
Diferencovaná výživa dospělých osob dle charakteru práce. |
cs |
dc.title.alternative |
Differentiated Nutrition of Adults According to The Character of Work. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bučková, Martina |
|
dc.date.accepted |
2012-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis deals with differential nutrition of adults according to the character of work. Describes the components of nutrition, characterized by their meaning and function of the human body, provides dietary guidelines, defines the consumption of food for adults, and identifies the health risks caused by poorly selected diet, which affect the majority of the adult population in the Czech Republic. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25691
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2012-05-21 |
|