Analýza logistického systému ve firmě Makovec a.s.
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Bartošíková, Romana
|
|
dc.contributor.author |
Brabec, Tomáš
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-08T21:56:00Z |
|
dc.date.available |
2013-10-08T21:56:00Z |
|
dc.date.issued |
2011-12-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22671
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá logistickým systémem v podniku Makovec a.s., ve kterém probíhá porážka jatečních zvířat a následná výroba masa a uzenin. V teoretické části této práce jsou objasněny základní pojmy, které souvisejí s logistikou. V praktické části jsou po charakteristice podniku analyzovány jednotlivé logistické procesy. V závěrečné části je navrženo doporučení ke zlepšení stávající situace. |
cs |
dc.format |
64 s. (76 035) |
cs |
dc.format.extent |
4180028 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
logistika
|
cs |
dc.subject |
logistický systém
|
cs |
dc.subject |
reverzní logistika
|
cs |
dc.subject |
zpracování masa
|
cs |
dc.subject |
doprava
|
cs |
dc.subject |
logistics
|
en |
dc.subject |
logistics system
|
en |
dc.subject |
reverse logistics
|
en |
dc.subject |
meat processing
|
en |
dc.subject |
transport
|
en |
dc.title |
Analýza logistického systému ve firmě Makovec a.s. |
cs |
dc.title.alternative |
The Logistics System Analysis in Company Makovec |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Málek, Zdeněk |
|
dc.date.accepted |
2012-06-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
This paper deals with logistics system in Makovec corporation which deals with animal slaughter and production of meat. In the theoretical part of this paper author defines basic terms of. The practical part sets a characterization of the company and analysis of individ-ual logistic processes. In the final part of this paper there are recommendations on how to improve the actual state of the company. |
en |
dc.description.department |
Ústav logistiky |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/106
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistika a management |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistics and Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
27338
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2012-05-11 |
|
local.subject |
masný průmysl
|
cs |
local.subject |
logistika (management)
|
cs |
local.subject |
meat industry
|
en |
local.subject |
business logistics
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account