Využití sušených mlék a směsí ve výživě kojenců a batolat

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití sušených mlék a směsí ve výživě kojenců a batolat

Show simple item record

dc.contributor.advisor Matějíčková, Radmila
dc.contributor.author Krejčiříková, Lucie
dc.date.accessioned 2013-10-08T17:45:11Z
dc.date.available 2013-10-08T17:45:11Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22587
dc.description.abstract V bakalářské práci objasním využití sušených mlék ve výživě kojenců a batolat. V teoretické části se věnuji charakteristice mléka, významu kojení a umělé výživě, legislativním požadavkům a technologii výroby sušených mléčných výrobků pro kojence a batolata. V praktické části dále zmapováním trhu s výrobky na bázi sušeného mléka nebo jeho složek v České republice, porovnáním jednotlivých sušených mléčných výrobků, které se na našem trhu nejvíce objevují a odpovědi matek v podobě dotazníku. cs
dc.format 60 s. cs
dc.format.extent 2296613 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject mléko cs
dc.subject kojenci cs
dc.subject batolata cs
dc.subject výživa cs
dc.subject výrobky cs
dc.subject Formula en
dc.subject Newborns en
dc.subject Toddlers en
dc.subject Nutrition en
dc.title Využití sušených mlék a směsí ve výživě kojenců a batolat cs
dc.title.alternative Usage of Powdered Milks and Mixtures of Nutritions for Infants and Toddlers en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Tovaryšová, Jitka
dc.date.accepted 2012-06-13
dc.description.abstract-translated In my Thesis, I am explaining the utilization of Baby Formula for Newborns and Toddlers. In the theoretical Part, I am paying close attention to the characteristics of all kinds of Formulas, importance of breastfeeding, supplemental Nutrition, legislative Requirements, and the manufacturing Technology of Baby Formulas. In the practical Part, I am researching Baby formula's Market in the Czech Republic, comparing a variety of more common Baby Formulas in our Market, and Questions addressed to Mothers in the Questionnaire. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25760
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
krejčiříková_2012_bp.pdf 2.190Mb PDF View/Open
krejčiříková_2012_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
krejčiříková_2012_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account