dc.contributor.advisor |
Matějíčková, Radmila
|
|
dc.contributor.author |
Krejčiříková, Lucie
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-08T17:45:11Z |
|
dc.date.available |
2013-10-08T17:45:11Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22587
|
|
dc.description.abstract |
V bakalářské práci objasním využití sušených mlék ve výživě kojenců a batolat. V teoretické části se věnuji charakteristice mléka, významu kojení a umělé výživě, legislativním požadavkům a technologii výroby sušených mléčných výrobků pro kojence a batolata. V praktické části dále zmapováním trhu s výrobky na bázi sušeného mléka nebo jeho složek v České republice, porovnáním jednotlivých sušených mléčných výrobků, které se na našem trhu nejvíce objevují a odpovědi matek v podobě dotazníku. |
cs |
dc.format |
60 s. |
cs |
dc.format.extent |
2296613 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
mléko
|
cs |
dc.subject |
kojenci
|
cs |
dc.subject |
batolata
|
cs |
dc.subject |
výživa
|
cs |
dc.subject |
výrobky
|
cs |
dc.subject |
Formula
|
en |
dc.subject |
Newborns
|
en |
dc.subject |
Toddlers
|
en |
dc.subject |
Nutrition
|
en |
dc.title |
Využití sušených mlék a směsí ve výživě kojenců a batolat |
cs |
dc.title.alternative |
Usage of Powdered Milks and Mixtures of Nutritions for Infants and Toddlers |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Tovaryšová, Jitka |
|
dc.date.accepted |
2012-06-13 |
|
dc.description.abstract-translated |
In my Thesis, I am explaining the utilization of Baby Formula for Newborns and Toddlers. In the theoretical Part, I am paying close attention to the characteristics of all kinds of Formulas, importance of breastfeeding, supplemental Nutrition, legislative Requirements, and the manufacturing Technology of Baby Formulas. In the practical Part, I am researching Baby formula's Market in the Czech Republic, comparing a variety of more common Baby Formulas in our Market, and Questions addressed to Mothers in the Questionnaire. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25760
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2012-05-21 |
|