Komunikační plán firmy SEVEZA spol. s r. o.
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Světlík, Jaroslav
|
|
dc.contributor.author |
Omelková, Lucie
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-08T11:44:04Z |
|
dc.date.available |
2013-10-08T11:44:04Z |
|
dc.date.issued |
2012-03-16 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22407
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této bakalářské práce je navrhnout komunikační plán pro firmu SEVEZA spol. s r. o. Firma zajišťuje prodej, výrobu a servis gastronomického zařízení. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. První část zahrnuje teoretický popis marketingové komunikace a komunikačního plánu. Praktická část obsahuje stručnou charakteristiku firmy, analýzu současné marketingové komunikace firmy, analýzu konkurence a konkrétní návrh komunikačního plánu včetně načasování a finančního rozpočtu. |
cs |
dc.format |
58 s. |
cs |
dc.format.extent |
1701042 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Marketingová komunikace
|
cs |
dc.subject |
komunikační mix
|
cs |
dc.subject |
komunikační plán
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
nástroje marketingové komunikace
|
cs |
dc.subject |
B2B komunikace
|
cs |
dc.subject |
Marketing communication
|
en |
dc.subject |
communication mix
|
en |
dc.subject |
communication plan
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
marketing communication tolls
|
en |
dc.subject |
B2B communication
|
en |
dc.title |
Komunikační plán firmy SEVEZA spol. s r. o. |
cs |
dc.title.alternative |
The Communication Plan for the SEVEZA spol. s r. o. Company |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kubíčková, Miloslava |
|
dc.date.accepted |
2012-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of the bachelor thesis is to create communication plan for the SEVEZA spol. s r. o. company. The company provides sale, production and service of gastronomic equipment. This thesis is divided into the theoretical and practical part. The first part contains short characteristic of the company, analysis of the actual marketing communication of the company, analysis of competition and particular proposal of communication plan including timing and budget. |
en |
dc.description.department |
Vyšší odborná škola ekonomická |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/123
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
27955
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2012-04-27 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account