Ječmen a jeho využití k výrobě nápojů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Ječmen a jeho využití k výrobě nápojů

Show simple item record

dc.contributor.advisor Sumczynski, Daniela
dc.contributor.author Minarčík, Tomáš
dc.date.accessioned 2013-10-08T04:27:42Z
dc.date.available 2013-10-08T04:27:42Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22267
dc.description.abstract Tato bakalářská práce shrnuje dostupné poznatky o nápoji z mladého ječmene. Zabývá se charakteristikou, vlastnostmi i souvisejícími aspekty obsažených účinných látek a vlivem užívání nápoje z mladého ječmene na lidský organismus. cs
dc.format 38 s. cs
dc.format.extent 2380896 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject zelený ječmen cs
dc.subject antioxidant cs
dc.subject doplněk stravy cs
dc.subject green barley en
dc.subject antioxidant en
dc.subject food supplement en
dc.title Ječmen a jeho využití k výrobě nápojů cs
dc.title.alternative Barley and Its Using in Beverage Industry en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mlček, Jiří
dc.date.accepted 2012-06-13
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis summarizes the available knowledge about the drink from young barley. It deals with the characteristics, properties and related aspects of the active contained substances and influence of young barley drink on the human organism. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25573
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
minarčík_2012_bp.pdf 2.270Mb PDF View/Open
minarčík_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
minarčík_2012_op.doc 92Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account