Vlastnosti kolagenu a jeho role v léčbě kloubních onemocnění

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vlastnosti kolagenu a jeho role v léčbě kloubních onemocnění

Show simple item record

dc.contributor.advisor Fišera, Miroslav
dc.contributor.author Jansa, Luděk
dc.date.accessioned 2013-10-08T04:06:26Z
dc.date.available 2013-10-08T04:06:26Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22235
dc.description.abstract Bakalářská práce s názvem ?Vlastnosti kolagenu a jeho využití v léčbě kloubních onemocnění? popisuje příčiny onemocnění kloubů, jejich léčbu a doplňky stravy, které ji podporují. Vysvětluje vlastnosti a strukturu kolagenu a přináší pohled na jednotlivé typy. Představen je metabolismus kolagenu a jeho využití. V praktické části výzkumu je popsána aktuální metodika stanovení kolagenu. Práce přináší celistvý pohled na problematiku a využívá jak nejnovějších zdrojů, tak v oboru dlouhodobě uznávaných informací. cs
dc.format 85s. cs
dc.format.extent 3579208 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Kolagen cs
dc.subject kloubní onemocnění cs
dc.subject Collagen en
dc.subject Articular disease en
dc.title Vlastnosti kolagenu a jeho role v léčbě kloubních onemocnění cs
dc.title.alternative Properties of Collagen and Its Role in the Treatment of Joint Disease en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Velichová, Helena
dc.date.accepted 2012-06-12
dc.description.abstract-translated The bachelor work named ?The Character of Collagen and its Usage in Treatment of Articular Diseases? describes causes of articular diseases, their treatment and special joint care products, which are it's support. Text explains the character and structure of collagen and brings a view on various types of it. The metabolism of collagen and its usage are presented. In the empiric part, the actual methodology of determination of collagen is discribed. Thesis brings a complex view on the topic and uses on the one side the newest electronic ressources, on the other side well known and long-terms appreciated informations. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25663
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
jansa_2012_bp.pdf 3.413Mb PDF View/Open
jansa_2012_vp.pdf 297.6Kb PDF View/Open
jansa_2012_op.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account