Analýza systému řízení kvality ve výrobě

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza systému řízení kvality ve výrobě

Show simple item record

dc.contributor.advisor Bartošíková, Romana
dc.contributor.author Mlčochová, Zdeňka
dc.date.accessioned 2013-10-07T21:26:38Z
dc.date.available 2013-10-07T21:26:38Z
dc.date.issued 2011-12-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22102
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na analýzu systému řízení kvality ve výrobě. Teoretická část bakalářské práce se zabývá základními pojmy z oblasti výroby, kvalitou a jejím řízením v podniku a dokumenty pro bezpečnost výroby potravin. V praktické části je představena společnost Alika a.s. Dále jsou zde popsány dokumenty pro bezpečnost výroby potravin, hodnocení dodavatelů z hlediska kvality, kritická místa ve výrobě a řízení kvality během skladování, balení a dopravy. V závěru praktické části jsou uvedena doporučení pro danou společnost. cs
dc.format 68 s. cs
dc.format.extent 2469617 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject výroba cs
dc.subject kvalita a její řízení cs
dc.subject kritická místa ve výrobě cs
dc.subject dokumenty pro bezpečnost výroby potravin cs
dc.subject production en
dc.subject quality and its management en
dc.subject critical points in production en
dc.subject safety documents for food production en
dc.title Analýza systému řízení kvality ve výrobě cs
dc.title.alternative Production Systems Quality Management Analysis en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Polášek, Josef
dc.date.accepted 2012-06-06
dc.description.abstract-translated The bachelor?s thesis is focused on the analysis of the quality management system in production. Theoretical part deals with basic concepts of production, quality and its management in the company and safety documents for food production. Practical part presents Alika company and further describes the documents for the safety of food production, evaluation of suppliers in terms of quality, critical points in production and quality control during storage, packaging and transport. Practical recommendations for the company are listed in the conclusion of practical part. en
dc.description.department Ústav logistiky cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/106 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Logistika a management cs
dc.thesis.degree-discipline Logistics and Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 27412
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2012-05-11
local.subject kvalita potravin cs
local.subject management kvality cs
local.subject potravinářská výroba cs
local.subject food quality en
local.subject quality control en
local.subject food production en


Files in this item

Files Size Format View
mlčochová_2012_bp.pdf 2.355Mb PDF View/Open
mlčochová_2012_vp.pdf 110.1Kb PDF View/Open
mlčochová_2012_op.pdf 93.15Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account