dc.contributor.advisor |
Bartošíková, Romana
|
|
dc.contributor.author |
Mlčochová, Zdeňka
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-07T21:26:38Z |
|
dc.date.available |
2013-10-07T21:26:38Z |
|
dc.date.issued |
2011-12-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22102
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu systému řízení kvality ve výrobě. Teoretická část bakalářské práce se zabývá základními pojmy z oblasti výroby, kvalitou a jejím řízením v podniku a dokumenty pro bezpečnost výroby potravin. V praktické části je představena společnost Alika a.s. Dále jsou zde popsány dokumenty pro bezpečnost výroby potravin, hodnocení dodavatelů z hlediska kvality, kritická místa ve výrobě a řízení kvality během skladování, balení a dopravy. V závěru praktické části jsou uvedena doporučení pro danou společnost. |
cs |
dc.format |
68 s. |
cs |
dc.format.extent |
2469617 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
výroba
|
cs |
dc.subject |
kvalita a její řízení
|
cs |
dc.subject |
kritická místa ve výrobě
|
cs |
dc.subject |
dokumenty pro bezpečnost výroby potravin
|
cs |
dc.subject |
production
|
en |
dc.subject |
quality and its management
|
en |
dc.subject |
critical points in production
|
en |
dc.subject |
safety documents for food production
|
en |
dc.title |
Analýza systému řízení kvality ve výrobě |
cs |
dc.title.alternative |
Production Systems Quality Management Analysis |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Polášek, Josef |
|
dc.date.accepted |
2012-06-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor?s thesis is focused on the analysis of the quality management system in production. Theoretical part deals with basic concepts of production, quality and its management in the company and safety documents for food production. Practical part presents Alika company and further describes the documents for the safety of food production, evaluation of suppliers in terms of quality, critical points in production and quality control during storage, packaging and transport. Practical recommendations for the company are listed in the conclusion of practical part. |
en |
dc.description.department |
Ústav logistiky |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/106
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistika a management |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistics and Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
27412
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2012-05-11 |
|
local.subject |
kvalita potravin
|
cs |
local.subject |
management kvality
|
cs |
local.subject |
potravinářská výroba
|
cs |
local.subject |
food quality
|
en |
local.subject |
quality control
|
en |
local.subject |
food production
|
en |