dc.contributor.advisor |
Dvořáková, Monika
|
|
dc.contributor.author |
Tomášů, Zuzana
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-07T21:19:52Z |
|
dc.date.available |
2013-10-07T21:19:52Z |
|
dc.date.issued |
2012-02-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22096
|
|
dc.description.abstract |
Cílem práce bylo nutričně vyhodnotit chlazená jídla od firmy Quickdeli. S použitím legislativy bylo sestaveno složení pokrmů a uvedení alergenů. Dalším cílem bylo sestavení speciálních dietních programů na 30 dnů, a to pro těhotné ženy od 2. trimestru a kojící ženy. U obou dietních programů byly vyhodnoceny nutriční faktory a uvedeno doporučení, jak se stravovat v období těhotenství a během kojení. |
cs |
dc.format |
97 s., 20 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
5504752 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
výživa
|
cs |
dc.subject |
nutriční hodnota
|
cs |
dc.subject |
chlazená jídla
|
cs |
dc.subject |
dietní program
|
cs |
dc.subject |
těhotenství
|
cs |
dc.subject |
kojení
|
cs |
dc.subject |
nutrition
|
en |
dc.subject |
nutritive value
|
en |
dc.subject |
chilled meals
|
en |
dc.subject |
diet program
|
en |
dc.subject |
pregnancy
|
en |
dc.subject |
lactation
|
en |
dc.title |
Nutriční hodnoty chlazených jídel a dietní programy |
cs |
dc.title.alternative |
Nutritive Value of Chilled Ready Meals and Diet Programs |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Družbíková, Helena |
|
dc.date.accepted |
2012-06-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim this thesis is to evaluate refrigerated foods from the company Quickdeli by nutritive value. Some foods composition and overview of allergensIt has been drawn up by use of legislation. The further target was to build special 30 days diet programs for pregnant women from the 2nd trimester and lactating women. Nutritional factors were evaluated for both diet programs and was introduce recommendations was introduced how to eat during pregnancy and lactation. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/19585
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, Hygiene and Economics of Food Production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25295
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2012-05-02 |
|