dc.contributor.advisor |
Matějíčková, Radmila
|
|
dc.contributor.author |
Hanzlíková, Monika
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-07T15:12:23Z |
|
dc.date.available |
2013-10-07T15:12:23Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/21902
|
|
dc.description.abstract |
Práce byla zaměřena na včelí med a výrobky z medu. V teoretické části byla popsána historie medu a definováno, co je to med. Následně byly popsány fyzikálně - chemické vlastnosti medu, druhy medu a výrobky z medu. V praktické části byl proveden dotazníkový průzkum mezi spotřebiteli a senzorické hodnocení vybraných druhů medů. |
cs |
dc.format |
77s. |
cs |
dc.format.extent |
2280295 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Med
|
cs |
dc.subject |
výrobky z medu
|
cs |
dc.subject |
spotřebitelský dotazník
|
cs |
dc.subject |
senzorické hodnocení medu
|
cs |
dc.subject |
Honey
|
en |
dc.subject |
Honey products
|
en |
dc.subject |
questionnaire survey
|
en |
dc.subject |
sensory evaluation of honey
|
en |
dc.title |
Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu |
cs |
dc.title.alternative |
Honey, Honey Products and Sensory Evaluation of Honey |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bastlová, Zita |
|
dc.date.accepted |
2012-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis was focused on the honey bee and honey products. The theoretical part describes the history and defined, what is the honey. After were described physical - chemical properties of honey, types of honey and honey products. In the practical part was carried outquestionnaire survey between customers and sensory evaluation of selected types of honey. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25672
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2012-05-21 |
|