Možné varianty zajištění stravování v krizových situacích v Bučovicích

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možné varianty zajištění stravování v krizových situacích v Bučovicích

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lukášková, Eva
dc.contributor.author Rokos, Pavel
dc.date.accessioned 2013-10-07T14:31:28Z
dc.date.available 2013-10-07T14:31:28Z
dc.date.issued 2011-12-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/21877
dc.description.abstract Cílem práce bylo navrhnout možné varianty zajištění stravování obyvatel města Bučovice při krizových situacích. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy vztažené k analýze rizik, je definována krizová situace, hospodářská opatření pro krizové stavy a je popsáno nouzové přežití obyvatel. V praktické části jsou analyzovány mimořádné události pro město Bučovice a jsou navrženy možné varianty zajištění stravování. cs
dc.format 66 s. (76 680 znaků). cs
dc.format.extent 1475687 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Analýza rizik cs
dc.subject krizová situace cs
dc.subject nouzové přežití obyvatel cs
dc.subject zabezpečení stravy cs
dc.subject Risk analysis en
dc.subject crisis situations en
dc.subject emergency survival population en
dc.subject ensure meal distribution en
dc.title Možné varianty zajištění stravování v krizových situacích v Bučovicích cs
dc.title.alternative Various Possibilities of Boarding in the Crisis Situations in Bucovice en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Šefčík, Vladimír
dc.date.accepted 2012-06-12
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis was to propose possible options how to ensure meal distribution in Bučovice city during crisis situations. In the theoretical part, the basic terms related to risk analysis are defined; crisis situations as well as economic measures for crisis situations are described and it is also specified how to survive in case of emergency. In the practical part, emergency events in Bučovice city are analyzed and also possible options how to ensure meal distribution in such cases are proposed. en
dc.description.department Ústav krizového řízení cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/105 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Ovládání rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Technological Equipment en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Procesní inženýrství cs
dc.thesis.degree-program Process Engineering en
dc.identifier.stag 27121
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2012-05-09
local.subject krizové řízení cs
local.subject zásobování potravinami cs
local.subject Bučovice (Česko) cs
local.subject crisis management en
local.subject food supply en
local.subject Bučovice (Czechia) en


Files in this item

Files Size Format View
rokos_2012_bp.pdf 1.407Mb PDF View/Open
rokos_2012_vp.zip 39.48Kb Unknown View/Open
rokos_2012_op.pdf 47.33Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account