Možné varianty zajištění stravování v krizových situacích v Bučovicích
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Rokos, Pavel
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-07T14:31:28Z |
|
dc.date.available |
2013-10-07T14:31:28Z |
|
dc.date.issued |
2011-12-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/21877
|
|
dc.description.abstract |
Cílem práce bylo navrhnout možné varianty zajištění stravování obyvatel města Bučovice při krizových situacích. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy vztažené k analýze rizik, je definována krizová situace, hospodářská opatření pro krizové stavy a je popsáno nouzové přežití obyvatel. V praktické části jsou analyzovány mimořádné události pro město Bučovice a jsou navrženy možné varianty zajištění stravování. |
cs |
dc.format |
66 s. (76 680 znaků). |
cs |
dc.format.extent |
1475687 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Analýza rizik
|
cs |
dc.subject |
krizová situace
|
cs |
dc.subject |
nouzové přežití obyvatel
|
cs |
dc.subject |
zabezpečení stravy
|
cs |
dc.subject |
Risk analysis
|
en |
dc.subject |
crisis situations
|
en |
dc.subject |
emergency survival population
|
en |
dc.subject |
ensure meal distribution
|
en |
dc.title |
Možné varianty zajištění stravování v krizových situacích v Bučovicích |
cs |
dc.title.alternative |
Various Possibilities of Boarding in the Crisis Situations in Bucovice |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Šefčík, Vladimír |
|
dc.date.accepted |
2012-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis was to propose possible options how to ensure meal distribution in Bučovice city during crisis situations. In the theoretical part, the basic terms related to risk analysis are defined; crisis situations as well as economic measures for crisis situations are described and it is also specified how to survive in case of emergency. In the practical part, emergency events in Bučovice city are analyzed and also possible options how to ensure meal distribution in such cases are proposed. |
en |
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/105
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technological Equipment |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process Engineering |
en |
dc.identifier.stag |
27121
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2012-05-09 |
|
local.subject |
krizové řízení
|
cs |
local.subject |
zásobování potravinami
|
cs |
local.subject |
Bučovice (Česko)
|
cs |
local.subject |
crisis management
|
en |
local.subject |
food supply
|
en |
local.subject |
Bučovice (Czechia)
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account