Je zdravější rostlinný nebo živočišný tuk?
Show full item record
No preview available
Title:
|
Je zdravější rostlinný nebo živočišný tuk? |
Author: |
Lenikusová, Markéta
|
Advisor: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstract:
|
Bakalářská práce popisuje rostlinné a živočišné tuky, vymezuje rozdíly mezi jednotlivými druhy tuků. Ukazuje na jejich využití z hlediska gastronomického, tak jejich vliv na lidský organizmus. Jsou popsány zdroje mastných kyselin a obsahy cholesterolu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/21588
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
C
25676
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account