Je zdravější rostlinný nebo živočišný tuk?

DSpace Repository

Language: English čeština 

Je zdravější rostlinný nebo živočišný tuk?

Show full item record

No preview available
Title: Je zdravější rostlinný nebo živočišný tuk?
Author: Lenikusová, Markéta
Advisor: Kráčmar, Stanislav
Abstract: Bakalářská práce popisuje rostlinné a živočišné tuky, vymezuje rozdíly mezi jednotlivými druhy tuků. Ukazuje na jejich využití z hlediska gastronomického, tak jejich vliv na lidský organizmus. Jsou popsány zdroje mastných kyselin a obsahy cholesterolu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21588
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 25676


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
lenikusová_2012_bp.pdf 1.118Mb PDF View/Open
lenikusová_2012_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
lenikusová_2012_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account