dc.contributor.advisor |
Buňková, Leona
|
|
dc.contributor.author |
Staňková, Kristýna
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-07T03:04:43Z |
|
dc.date.available |
2013-10-07T03:04:43Z |
|
dc.date.issued |
2012-02-24 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/21582
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na stanovení antimikrobiálních účinků různých mastných kyselin. Teoretická část obsahuje strukturu a rozdělení mastných kyselin a charakteristiky vybraných bakterií. V experimentální části jsou zhodnoceny účinky mastných kyselin na bakterie vyhodnocením jejich růstové křivky. |
cs |
dc.format |
50 s. |
cs |
dc.format.extent |
13366360 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
mastná kyselina
|
cs |
dc.subject |
bakterie
|
cs |
dc.subject |
růstová křivka
|
cs |
dc.subject |
fatty acid
|
en |
dc.subject |
bacteria
|
en |
dc.subject |
growing curve
|
en |
dc.title |
Antimikrobiální účinky vybraných mastných kyselin |
cs |
dc.title.alternative |
Antibacterial Effects of Selected Fatty Acid |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Pleva, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2012-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis is concentrated on determination of antimicrobial effect of various fatty acid. The theoretical part includes the structure and distribution of fatty acids and characteristic of selected bacteria. In the experimental part, the effect of fatty acid, are evaluated by their growing curve for 18 hours. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/145
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Economics of Fat, Cosmetics and Production Detergent |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
26305
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2012-05-21 |
|