Antimikrobiální účinky vybraných mastných kyselin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Antimikrobiální účinky vybraných mastných kyselin

Show simple item record

dc.contributor.advisor Buňková, Leona
dc.contributor.author Staňková, Kristýna
dc.date.accessioned 2013-10-07T03:04:43Z
dc.date.available 2013-10-07T03:04:43Z
dc.date.issued 2012-02-24
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/21582
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na stanovení antimikrobiálních účinků různých mastných kyselin. Teoretická část obsahuje strukturu a rozdělení mastných kyselin a charakteristiky vybraných bakterií. V experimentální části jsou zhodnoceny účinky mastných kyselin na bakterie vyhodnocením jejich růstové křivky. cs
dc.format 50 s. cs
dc.format.extent 13366360 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject mastná kyselina cs
dc.subject bakterie cs
dc.subject růstová křivka cs
dc.subject fatty acid en
dc.subject bacteria en
dc.subject growing curve en
dc.title Antimikrobiální účinky vybraných mastných kyselin cs
dc.title.alternative Antibacterial Effects of Selected Fatty Acid en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Pleva, Pavel
dc.date.accepted 2012-06-12
dc.description.abstract-translated This thesis is concentrated on determination of antimicrobial effect of various fatty acid. The theoretical part includes the structure and distribution of fatty acids and characteristic of selected bacteria. In the experimental part, the effect of fatty acid, are evaluated by their growing curve for 18 hours. en
dc.description.department Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/145 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Economics of Fat, Cosmetics and Production Detergent en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 26305
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
staňková_2012_bp.pdf 12.74Mb PDF View/Open
staňková_2012_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
staňková_2012_op.doc 97Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account