dc.contributor.advisor |
Velichová, Helena
|
|
dc.contributor.author |
Dressler, Radek
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-07T02:31:07Z |
|
dc.date.available |
2013-10-07T02:31:07Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/21566
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce popisuje základní složky potravy, jejich důležitost a rozdílnost využití v silových a vytrvalostních sportech. Jsou zde popsány zdroje energie a energetické nároky na pokrytí fyzického výkonu, látky pro zvyšování fyzického výkonu, nárůstu svalové hmoty a regeneraci. Důraz je kladen na určení významu sportovní výživy, pitného režimu, vitaminů a suplementů. |
cs |
dc.format |
58 s. (88 960 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
1585567 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
sportovní výživa
|
cs |
dc.subject |
fyzický výkon
|
cs |
dc.subject |
základní živiny
|
cs |
dc.subject |
energie
|
cs |
dc.subject |
pitný režim
|
cs |
dc.subject |
doplňky stravy
|
cs |
dc.subject |
sports nutrition
|
en |
dc.subject |
physical performance
|
en |
dc.subject |
essential nutrients
|
en |
dc.subject |
energy
|
en |
dc.subject |
drinks
|
en |
dc.subject |
supplements
|
en |
dc.title |
Výživa mužů při zvýšených nárocích na tělesnou výkonnost |
cs |
dc.title.alternative |
Nutrition of Men at Increased Demands on the Physical Performance |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bučková, Martina |
|
dc.date.accepted |
2012-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor thesis describes basic components of nourishment, their importance and divergence of usage in power sports and endurance sports. Sources of energy, energetic demands on covering of physical performance, substances for improvement in physical performance, muscular material growth and regeneration are described in the thesis. There is an emphasis on determination of importance of sport nutrition, water intake, vitamins and suplements. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25696
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2012-05-21 |
|