dc.contributor.advisor |
Družbíková, Helena
|
|
dc.contributor.author |
Nováková, Lucie
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-14T04:50:08Z |
|
dc.date.available |
2010-07-14T04:50:08Z |
|
dc.date.issued |
2006-05-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/2148
|
|
dc.description.abstract |
Práce byla zaměřena na výživu členů složek Integrovaného záchranného systému ČR. Byly přitom popsány požadavky na výživu členů IZS v době jejich nasazení při řešení krizových situací. Následně pak byla provedena analýza skladby potravin již sestavených jídelních lístků v rámci zabezpečení výživy členů IZS v roce 2003. Na základě této analýzy byly navrženy úpravy v podobě odstranění či snížení gramáže například masových pomazánek, přidání ovoce a zeleniny nebo náhrady některých potravin potravinami s nízkým obsahem tuku. |
cs |
dc.format |
71 s. |
cs |
dc.format.extent |
862302 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
krizová situace
|
cs |
dc.subject |
složky Integrovaného záchranného systému
|
cs |
dc.subject |
výživa členů IZS
|
cs |
dc.subject |
nutriční faktory v krátkém období
|
cs |
dc.subject |
jídelní lístek
|
cs |
dc.subject |
skladba potravin a pokrmů
|
cs |
dc.subject |
case of emergency
|
en |
dc.subject |
parts of Integrated Rescue System
|
en |
dc.subject |
nutrition of IRS members
|
en |
dc.subject |
nutritional factors in the short period
|
en |
dc.subject |
menu
|
en |
dc.subject |
foodstuffs and dish structure
|
en |
dc.title |
Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech |
cs |
dc.title.alternative |
Optimalization of foodstuffs and dish structure for safeguard nutrition for members of integrated rescue system in cases of emergency |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lukášková, Eva |
|
dc.date.accepted |
2006-06-20 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis was focused on the nourishment of members of Integrated Rescue System in the Czech Republic. Requirements for members' nourishment in the case of emergency were described as well. Next, the analysis of menu's foodstuffs structure that had been made up within the bounds of securing nutrition for IRS members in 2003 was carried out, too. Some modifications were suggested on the basis of this analysis. These modifications are based on removing or reducing the weight of e.g. patties, adding more fruit and vegetable or compensation some food by low fat food. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/143
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
2271
|
|
dc.date.assigned |
2005-10-10 |
|
utb.result.grade |
B |
|