Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže

DSpace Repository

Language: English čeština 

Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lukášková, Eva
dc.contributor.author Maňásková, Petra
dc.date.accessioned 2010-07-14T04:49:58Z
dc.date.available 2010-07-14T04:49:58Z
dc.date.issued 2006-05-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/2147
dc.description.abstract Bakalářská práce je literární rešerše na téma mikroflóra kuřecí kůže. V práci jsou popsány inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže. Práce zárověň poskytuje přehled o mikroflóře, která se může vyskytovat na kůži jatečné drůbeže a rovněž je popsáno složení drůbežího masa. cs
dc.format 39 s. cs
dc.format.extent 580431 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject kuřecí kůže cs
dc.subject kyselina kaprylová cs
dc.subject kyselina kaprinová cs
dc.subject mastná kyselina cs
dc.subject chicken skin en
dc.subject caprylic acid en
dc.subject capric acid en
dc.subject fatty acid en
dc.title Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže cs
dc.title.alternative Inhibition effects of mono,diacylglycerols and triacylglycerols on microflora of chicken skin en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Doležalová, Magda
dc.date.accepted 2006-06-21
dc.description.abstract-translated Bachelor work is literary search themed on microflora chicken skin. There are described inhibitory effects mono-, di- and triacylglyceroly on microflora chicken skin. There are also described structure of chicken skin. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/143 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 2305
dc.date.assigned 2005-10-10
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
maňásková_2006_bp.pdf 566.8Kb PDF View/Open
maňásková_2006_vp.doc 43Kb Microsoft Word View/Open
maňásková_2006_op.doc 52Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account