dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Maňásková, Petra
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-14T04:49:58Z |
|
dc.date.available |
2010-07-14T04:49:58Z |
|
dc.date.issued |
2006-05-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/2147
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je literární rešerše na téma mikroflóra kuřecí kůže. V práci jsou popsány inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže. Práce zárověň poskytuje přehled o mikroflóře, která se může vyskytovat na kůži jatečné drůbeže a rovněž je popsáno složení drůbežího masa. |
cs |
dc.format |
39 s. |
cs |
dc.format.extent |
580431 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
kuřecí kůže
|
cs |
dc.subject |
kyselina kaprylová
|
cs |
dc.subject |
kyselina kaprinová
|
cs |
dc.subject |
mastná kyselina
|
cs |
dc.subject |
chicken skin
|
en |
dc.subject |
caprylic acid
|
en |
dc.subject |
capric acid
|
en |
dc.subject |
fatty acid
|
en |
dc.title |
Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže |
cs |
dc.title.alternative |
Inhibition effects of mono,diacylglycerols and triacylglycerols on microflora of chicken skin |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Doležalová, Magda |
|
dc.date.accepted |
2006-06-21 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor work is literary search themed on microflora chicken skin. There are described inhibitory effects mono-, di- and triacylglyceroly on microflora chicken skin. There are also described structure of chicken skin. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/143
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
2305
|
|
dc.date.assigned |
2005-10-10 |
|
utb.result.grade |
C |
|