dc.contributor.advisor |
Hoza, Ignác
|
|
dc.contributor.author |
Stehlíková, Jana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-14T01:28:06Z |
|
dc.date.available |
2010-07-14T01:28:06Z |
|
dc.date.issued |
2006-05-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/2085
|
|
dc.description.abstract |
Historie pivovarnictví. Popis jednotlivých vlastností piva - vůně, plnost, říz, hořkost. Popis cizích chutí a vůní do tříd. Hodnocení psychologických aspektů senzorické analýzy piva a faktorů v pivu s pozitivním vlivem na zdraví člověka. Sledovat popsané faktory u 4 stáček 11% piva a statistické vyhodnocení. Spolupracovat s profesionálními pracovníky pivovaru Litovel, a.s. |
cs |
dc.format |
111 s., 4 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
765609 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
pivo
|
cs |
dc.subject |
senzorická analýza
|
cs |
dc.subject |
chemická analýza
|
cs |
dc.subject |
historie pivovarnictví
|
cs |
dc.subject |
beer
|
en |
dc.subject |
sensorial analysis
|
en |
dc.subject |
chemistry analysis
|
en |
dc.subject |
brewing industry history
|
en |
dc.title |
Organoleptické vlastnosti piva z hlediska degustátorů a běžných konzumentů, změny při stárnutí |
cs |
dc.title.alternative |
Organoleptic beer charakteristics in term of tasters and common consumers, changes durin aging |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Najmanová, Helena |
|
dc.date.accepted |
2006-06-13 |
|
dc.description.abstract-translated |
Brewing industry history. Description single quality beer - smell, fullness, vigour, bitterness. Description foreign tastes and smells to the classes. Classification psychological aspects sensorial beer analysis and factors in beer with positive incidence to the human health. Watching circumscribed factors near 4 taps of 11% beer and statistical evaluation. Cooperating with professional workers in brewery Litovel, a.s. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/203
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a hygiena výživy |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Economics and hygiene of nutrition |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and management |
en |
dc.identifier.stag |
2214
|
|
dc.date.assigned |
2005-10-10 |
|
utb.result.grade |
B |
|