Organoleptické vlastnosti piva z hlediska degustátorů a běžných konzumentů, změny při stárnutí

DSpace Repository

Language: English čeština 

Organoleptické vlastnosti piva z hlediska degustátorů a běžných konzumentů, změny při stárnutí

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hoza, Ignác
dc.contributor.author Stehlíková, Jana
dc.date.accessioned 2010-07-14T01:28:06Z
dc.date.available 2010-07-14T01:28:06Z
dc.date.issued 2006-05-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/2085
dc.description.abstract Historie pivovarnictví. Popis jednotlivých vlastností piva - vůně, plnost, říz, hořkost. Popis cizích chutí a vůní do tříd. Hodnocení psychologických aspektů senzorické analýzy piva a faktorů v pivu s pozitivním vlivem na zdraví člověka. Sledovat popsané faktory u 4 stáček 11% piva a statistické vyhodnocení. Spolupracovat s profesionálními pracovníky pivovaru Litovel, a.s. cs
dc.format 111 s., 4 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 765609 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject pivo cs
dc.subject senzorická analýza cs
dc.subject chemická analýza cs
dc.subject historie pivovarnictví cs
dc.subject beer en
dc.subject sensorial analysis en
dc.subject chemistry analysis en
dc.subject brewing industry history en
dc.title Organoleptické vlastnosti piva z hlediska degustátorů a běžných konzumentů, změny při stárnutí cs
dc.title.alternative Organoleptic beer charakteristics in term of tasters and common consumers, changes durin aging en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Najmanová, Helena
dc.date.accepted 2006-06-13
dc.description.abstract-translated Brewing industry history. Description single quality beer - smell, fullness, vigour, bitterness. Description foreign tastes and smells to the classes. Classification psychological aspects sensorial beer analysis and factors in beer with positive incidence to the human health. Watching circumscribed factors near 4 taps of 11% beer and statistical evaluation. Cooperating with professional workers in brewery Litovel, a.s. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/203 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Ekonomika a hygiena výživy cs
dc.thesis.degree-discipline Economics and hygiene of nutrition en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and management en
dc.identifier.stag 2214
dc.date.assigned 2005-10-10
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
stehlíková_2006_dp.pdf 747.6Kb PDF View/Open
stehlíková_2006_vp.doc 45Kb Microsoft Word View/Open
stehlíková_2006_op.pdf 480.9Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account