Vliv faktorů okolí potravinářského podniku na kvalitu produkce
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Karlíková, Zuzana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-14T01:09:07Z |
|
dc.date.available |
2010-07-14T01:09:07Z |
|
dc.date.issued |
2006-05-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/2050
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce je shrnout poznatky týkající se problematiky kvality produktů potravinářského podniku. Podnik je popsán jako ekonomický subjekt se zaměřením na potravinářskou výrobu. Dále tato práce popisuje kvalitu zejména se zaměřením na ISO normy, které jsou jedním z prvků ovlivňující úroveň kvality potravinářského výrobku. |
cs |
dc.format |
42 s. |
cs |
dc.format.extent |
354757 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
potravinářský podnik
|
cs |
dc.subject |
kvalita
|
cs |
dc.subject |
normy
|
cs |
dc.subject |
výroba
|
cs |
dc.subject |
food company
|
en |
dc.subject |
quality
|
en |
dc.subject |
specification
|
en |
dc.subject |
produktion
|
en |
dc.title |
Vliv faktorů okolí potravinářského podniku na kvalitu produkce |
cs |
dc.title.alternative |
Influence factor surroundingg food undertaking on making performance |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mráčková, Eva |
|
dc.date.accepted |
2006-09-14 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor work is focused on knowledge concerning problems making product food company. Company be described as economic subject with a view food production. Further this work describe qualities especially with a view to ISO specification, that have be one of element influecing standard of quality food product. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/143
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
2251
|
|
dc.date.assigned |
2005-10-10 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account