Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
Diplomové práce
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Diplomové práce: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 161-180 of 192
Next Page
Optimalizace přídavku derivátu celulózy v závislosti na stabilitě emulzí
Vaňharová, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Ověření bariérové funkce polotuhých forem - mastí s obsahem D-panthneolu
Pilařová, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Ověření bariérové funkce polotuhých forem - krémů s obsahem D-panthenolu
Záhorovská, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Sericin a jeho využití v kosmetice
Tlašková, Vendula
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Příprava vybraných emulzních systémů pomocí homogenizéru Ultra-turrax
Vavřínová, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Příprava a antimikrobní účinky emulzí netradičních rostlinných olejů
Mikulcová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Vliv neinvazivního laseru na rejuvenaci kůže
Zapletalová, Andrea
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Konopný olej, jeho charakterizace a použití v emulzích
Slezáková, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Interakce směsi anionických tenzidů se želatinou
Martincová, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Ověřování hydratačních účinků krémů na ruce
Kulhanová, Soňa
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Phase Inversion in n-Undecane/Water Emulsions
Pohlodek, Jiří
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-02-11
)
Vliv přídavku derivátu celulózy na vlastnosti emulzí
Adámková, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-24
)
Ochranná bariérová funkce kožního povrchu diabetické nohy
Polášková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Stanovení polyfenolických látek ve vybraných potravinách
Michálková, Jitka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Účinky acylglycerolů na růst bakterií rodu Clostridium v tavených sýrech
Janečková, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Antibakteriální účinky monoacylglycerolů v podmínkách in vitro a v přírodních ovocných šťávách
Butkovičová, Adéla
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Texturní a mikrobiální změny ve vybraných částech eidamské cihly v průběhu jejího zrání
Nenutilová, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Vliv monoacylglycerolů na růst kvasinek a plísní v přírodních ovocných šťávách
Máčalík, Zdeněk
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
Pinďáková, Marcela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Účinky monoacylglycerolů na růst Bacillus sp. v tavených sýrech
Navrátil, Jan
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Previous Page
Now showing items 161-180 of 192
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Collection
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login