Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Diplomové práce
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Diplomové práce: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 161-180 of 455
Next Page
Vliv kaseinových bílkovin na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
Vojtíková, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Guarová guma a arabská guma jako stabilizátory při výrobě majonézy
Zvonková, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Aplikace lišejníku islandského jako netradiční suroviny potravin
Petrůjová, Adéla
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv použité pšeničné mouky na texturní vlastnosti muffinů
Poledníková, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv složení mastných kyselin na stabilitu tradičních a netradičních rostlinných olejů
Ondroušková, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv pasteračních teplot na technologické vlastnosti chlazených hotových jídel
Smetanová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Hodnocení technologických vlastností u vysoce vyzrálého hovězího masa
Beranová, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Možnosti náhrady NaCl ve sterilovaných kuřecích játrových paštikách
Smolková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Aplikace technických plynů pro balení drůbežího masa v ochranné atmosféře
Skýpalová, Petra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Oxidační stabilita cereálních směsí s netradiční surovinovou skladbou
Lysáčková, Zlata
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Sledování diverzity mikroflóry v medu
Pavlová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků
Vítková, Alžběta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv použitých složek na jakost analogů tavených sýrů
Vránová, Denisa
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv podmínek skladování na vybrané jakostní parametry nápojů rostlinného původu imitujících mléko
Přívarová, Gabriela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
Matějková, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Technologická kvalita pšenice s deep-purple barvou zrna
Linhartová, Karolína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Stanovení minerálních prvků v netradičních surovinách cereálních směsí
Velíšková, Romana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Tvorba databáze NIR spekter vybraných masných výrobků
Režná, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Aplikace kolagenu do tepelně opracovaných masných výrobků
Pirunčíková, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Identifikace kultivovatelných mikroorganizmů z listové zeleniny
Martinková, Andrea
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Previous Page
Now showing items 161-180 of 455
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Collection
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login