Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Ústav technologie potravin: Poslední příspěvky
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 341-360 z 735
další strana
Příprava potravinářských želatin z kuřecího kolagenu
Havelková, Adéla
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Vliv přídavku transglutaminázy na srážení mléka
Tomanová, Marcela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku
Kučabová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-21
)
Možnosti ovlivnění parametrů játrové paštiky volbou proteinových koncentrátů
Joklová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Stanovení vybraných markerů různých druhů piv
Žilka, Martin
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Vliv surovinové skladby na vlastnosti jogurtů
Wildungová, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Syntéza imidazoliových solí s adamantanovým skeletem
Sekaninová, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Stanovení těžkých kovů ve víně
Škrabalová, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Faktory ovlivňující enzymatické srážení mléka
Stašková, Irena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Slad jako zdroj biogenních aminů
Machalová, Petra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Význam fortifikace potravin vitaminem D
Tillerová, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Možnosti využití aminooxidáz při snižování obsahu biogenních aminů v potravinách
Náhunková, Alice
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Výskyt a využití flavonoidů v potravinách
Francová, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Redukce obsahu biogenních aminů bakteriemi mléčného kvašení
Horníková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Stanovení vybraných analytických charakteristik a antioxidační aktivity medu
Volaříková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Výroba netradičních müsli směsí a stanovení jejich základních nutričních parametrů
Horáková, Petra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Barva masa jatečných zvířat v procesu technologie zpracování
Kurková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Biologicky aktivní látky bylin a jejich směsí
Vyhlasová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Distribuce sloučenin cínu v potravinách
Škrabalová, Stanislava
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Obsah biogenních aminů v pivech z českých mikropivovarů
Hýlková, Aneta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 341-360 z 735
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této komunite
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato komunita
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se