Projekt zlepšení kvality gastronomických služeb v Lašské bráně Beskyd

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt zlepšení kvality gastronomických služeb v Lašské bráně Beskyd

Show simple item record

dc.contributor.advisor Tučková, Zuzana
dc.contributor.author Honešová, Eliška
dc.date.accessioned 2013-10-04T06:11:31Z
dc.date.available 2013-10-04T06:11:31Z
dc.date.issued 2012-03-26
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/19233
dc.description.abstract Cílem mé diplomové práce je vytvořit projekt na zlepšení kvality gastronomických služeb v Lašské bráně Beskyd. Práce je rozdělena na dvě části - teoretickou a praktickou. V teoretické části práce se věnuji cestovnímu ruchu, gastronomii a charakterizuji analytické metody, které jsem v práci použila. Jedná se o SWOT analýzu, marketingový výzkum a analýzu konkurence. Praktická část charakterizuje a analyzuje turistickou destinaci a gastronomická zařízení. V projektové části jsou navrženy možnosti jak zlepšit kvalitu gastronomických služeb. Jsou zde popsány náklady spojené s projektem, personální a mate-riální zabezpečení, způsoby možnosti financování a zhodnocení rizik, která mohou působit na projekt. Projekt má tak ve svém důsledku vést k podpoře a zkvalitnění gastronomických služeb v dané oblasti. cs
dc.format 103 cs
dc.format.extent 2784381 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject gastronomie cs
dc.subject gastronomické služby cs
dc.subject restaurace cs
dc.subject cestovní ruch cs
dc.subject destinace cs
dc.subject gastronomy en
dc.subject catering services en
dc.subject restaurant en
dc.subject tourism en
dc.subject destination en
dc.title Projekt zlepšení kvality gastronomických služeb v Lašské bráně Beskyd cs
dc.title.alternative Project to Improve the Quality of Catering Services in Lašská brána Beskyd en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Fialová, Šárka
dc.date.accepted 2012-05-21
dc.description.abstract-translated The goal of the thesis is to create a project to improve the quality of catering services in Lasska brana Beskyd. The thesis is divided into two parts ? theoretical and practical. In the theoretical part of the thesis I am focusing on tourism, gastronomy and characterization of the analytical methods which I have used in the thesis. This includes SWOT anlaysis, mar-keting research and competition analysis. The practical part describes the tourist destination and catering facilities. In the project part there are alternatives proposed to improve the quality of the catering services. There is a description of project costs, personal and techni-cal resources, the ways of financing the project and evaluation of the risks that can affect the project. The result of this project is to support and improve the catering services in specific area. en
dc.description.department Ústav podnikové ekonomiky cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/176 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu cs
dc.thesis.degree-discipline Enterprise Economics - Tourism Economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 26887
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2012-05-02


Files in this item

Files Size Format View
honešová_2012_dp.pdf 2.655Mb PDF View/Open
honešová_2012_vp.doc 72.5Kb Microsoft Word View/Open
honešová_2012_op.doc 76.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account