Corporate identity of Prezzo Restaurant Chain
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Štefánek, Radoslav
|
|
dc.contributor.author |
Šustrová, Lenka
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-04T00:52:39Z |
|
dc.date.available |
2013-10-04T00:52:39Z |
|
dc.date.issued |
2011-10-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18862
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá popisem a analýzou corporate identity britského restauračního řetězce Prezzo. Analytická část je zpracována na základě sběru kvalitativních a kvantitativních dat. Kvalitativní data jsou získána rozhovorem s majitelem a CEO společnosti a kvantitativní data on line dotazníkovým šetřením. Na základě výstupů z analytické části je připraven návrh na zlepšení současné corporate identity společnosti. |
cs |
dc.format |
79 s. 13 086 znaků |
cs |
dc.format.extent |
2435843 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Corporate identity
|
cs |
dc.subject |
corporate brand
|
cs |
dc.subject |
restaurační služby
|
cs |
dc.subject |
marketingový výzkum
|
cs |
dc.subject |
Corporate identity
|
en |
dc.subject |
corporate brand
|
en |
dc.subject |
restaurant industry
|
en |
dc.subject |
marketing research
|
en |
dc.title |
Corporate identity of Prezzo Restaurant Chain |
cs |
dc.title.alternative |
Corporate Identity of the Prezzo Restaurant Chain |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Štarchoň, Peter |
|
dc.date.accepted |
2012-05-21 |
|
dc.description.abstract-translated |
Master?s thesis describes and examines corporate identity of British restaurant chain Prez-zo. Analytical part is based on qualitative and quantitative data collection. Qualitative data are collected using method of interview with main shareholder and CEO of the company. Quantitative data are gathered using method of on line questionnaires. The results from analytical part are used for a considered proposal to improve Prezzo corporate identity. |
en |
dc.description.department |
Ústav marketingových komunikací |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/185
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketingové komunikace |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing Communications |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
Mgr. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Mediální a komunikační studia |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Media and Communication Studies |
en |
dc.identifier.stag |
26467
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2012-04-20 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account