Emulze používané v kosmetice

DSpace Repository

Language: English čeština 

Emulze používané v kosmetice

Show simple item record

dc.contributor.advisor Vltavská, Pavlína
dc.contributor.author Russ, Monika
dc.date.accessioned 2012-03-11T13:23:37Z
dc.date.available 2012-03-11T13:23:37Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/18265
dc.description.abstract Práce je zaměřena na emulze, jejich klasifikaci, přípravu a stabilitu, s ohledem na jejich využití v kosmetickém průmyslu. Dále se zabývá konkrétními příklady jejich využití ve formě krémů, ať už denních, nočních či na ruce nebo tělových mlék. Důležitým faktorem je i jejich trvanlivost a správné skladování. cs
dc.format 41 s. cs
dc.format.extent 800971 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject emulgátor cs
dc.subject hodnota HLB cs
dc.subject kosmetické emulze cs
dc.subject emulgator en
dc.subject HLB value en
dc.subject cosmetic emulsions en
dc.title Emulze používané v kosmetice cs
dc.title.alternative Cosmetic emulsions en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kašpárková, Věra
dc.date.accepted 2011-06-08
dc.description.abstract-translated The work is focusing on emulsions, their classification, preparation and stability bearing in mind their usage in cosmetics. Furthermore this work focuses on specific examples of their usage in cremes whether that might be daily, nightly or hand cremes or body lotions. A significant factor is also their shelf life as well as adequate storage. en
dc.description.department Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/145 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21039
dc.date.assigned 2011-02-10
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
russ_2011_bp.pdf 782.1Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account