dc.contributor.advisor |
Vltavská, Pavlína
|
|
dc.contributor.author |
Russ, Monika
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-11T13:23:37Z |
|
dc.date.available |
2012-03-11T13:23:37Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18265
|
|
dc.description.abstract |
Práce je zaměřena na emulze, jejich klasifikaci, přípravu a stabilitu, s ohledem na jejich využití v kosmetickém průmyslu. Dále se zabývá konkrétními příklady jejich využití ve formě krémů, ať už denních, nočních či na ruce nebo tělových mlék. Důležitým faktorem je i jejich trvanlivost a správné skladování. |
cs |
dc.format |
41 s. |
cs |
dc.format.extent |
800971 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
emulgátor
|
cs |
dc.subject |
hodnota HLB
|
cs |
dc.subject |
kosmetické emulze
|
cs |
dc.subject |
emulgator
|
en |
dc.subject |
HLB value
|
en |
dc.subject |
cosmetic emulsions
|
en |
dc.title |
Emulze používané v kosmetice |
cs |
dc.title.alternative |
Cosmetic emulsions |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kašpárková, Věra |
|
dc.date.accepted |
2011-06-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
The work is focusing on emulsions, their classification, preparation and stability bearing in mind their usage in cosmetics. Furthermore this work focuses on specific examples of their usage in cremes whether that might be daily, nightly or hand cremes or body lotions. A significant factor is also their shelf life as well as adequate storage. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/145
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
21039
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-10 |
|
utb.result.grade |
B |
|